extrabeer Arkadaşlar gıcık olduğum şey avrupalıların bizlerden fazla vurmaları ben 2 yada 3 skill kullanarak öldürdüğüm canavarı onlar tek çekiyor bu adaletmidir Twisted Evil
arkadaşlar avrupaya acayip gıcık kapıyorum
· 13 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
et onlar çok güçlü vuruolar ama onlarda 15 sn pot basamıyolar eşitlemeye çalışmışlsr biras mesela eu lar pt canavarına gianta gelmez
B
Bordo_Bereli
⭐ 19y
ewt ama dakkada bir de pt yada giant çıkmıyoki Mad
S
suppergazi
⭐ 19y
40 lwl wizardın tekine bakıp uff ne manyaq kesiyo hayvanları dedim sonra red eye ghost bi crit vurdu yerde Mr. Green Mr. Green
tek çekiyolar ama 7 hayvanın arasına asla balıklama dalamazlar
40 lwl wizardın tekine bakıp uff ne manyaq kesiyo hayvanları dedim sonra red eye ghost bi crit vurdu yerde Mr. Green Mr. Green
extraokk
S
SleepWalkeR
⭐ 19y
walla kendimden 2 lwl yüksek mobları wizard ile tek vuruşta alıyorum. ama pot basma süresi yüznden bi kaç damage yiyince yeri öpüyor çar.. ne kadar 15 sn sınır yapılmışsada avrupalı çarlar çinli çarlardan çok daha önde. clericleri bile acayip güçlü oluyor...
avrupalılar botla kasılmaz elle kasman lazım o zmn pek ölmezsin ve zevkli olabilir
ben crosbow full str kasıyorum ama cleric skillerinide açıyorum bu sayede bot basma olayıda ortadan kalkıyo çünki claric skillerinde 300 saniye boyunca canını saniyede 500 500 arttıran bir skil var bölece pot basmasada canını arttırabiliyosun ayrıca pt gianta dalarken cleric in kalkan skilini açarsan 1k vuran 200 vuruyo benim 75 int lvl charım var alexanderde ama bunları öğrendikten sora avrupa kasmaya karar verdim
M
Mephistopheles
⭐ 19y
15sn pot delayı olan ırktan bi cacık olmaz.wizardları kesemiyecek adam yok avrupalılarda elle tutulur tek karakter assasin feci critler vuruyor.
adam crosbowcu 72 lvl de snipere 66 k crit vurdu inanamadım zerksiz halde
adam crosbowcu 72 lvl de snipere 66 k crit vurdu inanamadım zerksiz halde
70 skili var o deli gibi vuruyor distance shot gibi bisey di Mr. Green
:?!!! ama bence bu olayı PvP alanında diil de mob kesme alanında degerlendirirsek her 2 ırkın dezavantajları birbirlerini eşitliyor. extraokk
T
tolga_yigit
⭐ 19y
bn şöyle yapıom bir avrupalı birisi dalarsa bana bn hemen onun üstüne bırakıom ondan sonra yatıveriyo Laughing Laughing
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap