Icerige atla
Extraloob

arkadaşlar acil ram lazım

· 12 Yanıt · 2.9K görüntüleme
B
BlackTheSea OP ⭐ 19y
arkadaşlar 512 ddr 400 ram satan varmı....modlar bu konuyu nereye açacağımı bilmiyorum uygun olduğu yere taşırmısınz
12 Yanıt
0
0x66 ⭐ 19y
kardes yanlis anlama da en yakin bilgisayarciya git birtane 512 mb ram al gel burda ne ugrasacan Very Happy

git carsiya al gel Very Happy
F
ffearless ⭐ 19y
lol Very Happy git mecidiyeköy e 1.elden 5.ele kadar istediğin rami bulursun bu arada konu yanlış yere biri taşıyıversin konuyu Cool
N
Nervous_ ⭐ 19y

lol Very Happy git mecidiyeköy e 1.elden 5.ele kadar istediğin rami bulursun bu arada konu yanlış yere biri taşıyıversin konuyu Cool

löl mecidiye köye git dionda adam ya ankaralıysa Mr. Green
F
ffearless ⭐ 19y

löl mecidiye köye git dionda adam ya ankaralıysa Mr. Green

Türkiyenin yarısı istanbulda yaşıyor zaten Razz büyük ihtimal istanbuldadır
F
fox89hakan ⭐ 19y
neyse en yakın 2. el pc mazemelerı satan bır yeregı t al ben 3 ay önce 30 ytl ye almıstım sıfır gıt sıfını al ugrasma hec:D
D
DaNG3R ⭐ 19y

lol git mecidiyeköy e 1.elden 5.ele kadar istediğin rami bulursun bu arada konu yanlış yere biri taşıyıversin konuyu

löl mecidiye köye git dionda adam ya ankaralıysa

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ram ve ekran kartı alacaksanız ikinci el almanızı tavsiye ederim hele ki upgrade yapılacaksa.

uraniumpc.com var kadıköyde dükkanları sitelerinden bakabilirsin ve birçok donanım forumlarında bir sürü ürün bulabilirsin ben bile ekran kartımı ikinci el aldım kendi ram ekran kartı cpu vb. ürünlerimi daimi sitelerden satarım sitelerden alırım sizlerede tavsiye ederim.

high-end bir pc 0dan kurulacaksa yeni alınır :?!!!
B
BlackTheSea OP ⭐ 19y
arkadaşlar tşkkürler aldım 40 ytl ye 1gb sıfır Very Happy
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
gayet iyi almışsın hayırlı olsun Wink
D
Dampyre ⭐ 19y

arkadaşlar tşkkürler aldım 40 ytl ye 1gb sıfır Very Happy

nerden aldın Very Happy

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap