Icerige atla
Extraloob

Arka planda çalışan keyleper tarzı bişey lazım

· 14 Yanıt · 3.3K görüntüleme
H
HollowDalton OP ⭐ 18y
Arka Planda çalışan keyhelper arıyorum bir türlü bulamadım hangi linke baktıysam linkler kırık eğer elinde mevcut olan arkadaş varsa upload ederse çok iyi olur 😊
14 Yanıt
P
Phantoso ⭐ 18y
Elimde mevcut ama paylaşımı yasaktır.Zannediyorum ki en yakın zamanda bu konuda pasif konuma geçer.
H
HollowDalton OP ⭐ 18y
Yasak değil diye biliyorum. Upload edip linkini mesaj olarak atabilirsin
P
Phantoso ⭐ 18y
Keyhelper hack bölümüne geçmiş bir program olduğunu biliyorum
H
HollowDalton OP ⭐ 18y
O zaman mesaj olarak atabilirsin farkedilmeden indireyim 😊
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Keyhelperler isroda çalışmıyor 4-5 dakka içinde dc yemene sebep oluyor. Yani kullanışlı değil. Üstelik arka planda çalışanını yıllar önce bile bulamadım 😄
H
HollowDalton OP ⭐ 18y
Ben sro oynamıyorum zaten başka bir oyun için lazım bana yok be ben daha önce buldum ama arada kaynamış silkroad'ı silince 😆 ,ayrıca yasak olsa burada bir ton program var onları silerlerdir.
P
Phantoso ⭐ 18y
Ben sro oynamıyorum zaten başka bir oyun için lazım bana yok be ben daha önce buldum ama arada kaynamış silkroad'ı silince 😆 ,ayrıca yasak olsa burada bir ton program var onları silerlerdir.

UUU sen meseleyi bayağı aşmıssın dostum.Direkt olarak başka bir oyun için kullanacağını söylüyorsun bu bilişim suçlarına girer bunun sorumluluğunu kimse almaz.Aile koruma açısından bir tür çaban olsa belki bir nebze yardımcı olabilirdim 😄
P
Phantoso ⭐ 18y
Keyhelperler isroda çalışmıyor 4-5 dakka içinde dc yemene sebep oluyor. Yani kullanışlı değil. Üstelik arka planda çalışanını yıllar önce bile bulamadım :D

svchost.exe olanları var. 😄 summer3:
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
Taratıp temiz olduğuna emin olduktan sonra paylaşabilirsiniz.
H
HollowDalton OP ⭐ 18y

UUU sen meseleyi bayağı aşmıssın dostum.Direkt olarak başka bir oyun için kullanacağını söylüyorsun bu bilişim suçlarına girer bunun sorumluluğunu kimse almaz.Aile koruma açısından bir tür çaban olsa belki bir nebze yardımcı olabilirdim :D

Karahan oynayacam alan skili için arıyorum 😆 Hadi upload et yollada charı koyayım dışarı çıkıcam daha 😁
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Ali sana daha öncede söylemiştim yazıları tam ve düzgün oku ya da bir göz doktoruna görün... "Keylogger" değil "Keypresser" arıyoruz yani bizim yerimize "abc 123"gibi tuşlara basan basit bi macro...
P
Phantoso ⭐ 18y
Ali sana daha öncede söylemiştim yazıları tam ve düzgün oku ya da bir göz doktoruna görün... "Keylogger" değil "Keypresser" arıyoruz yani bizim yerimize "abc 123"gibi tuşlara basan basit bi macro...

😄 😄 Hacım bende zaten ondan bahsediyorum. Yanlışmı biliyorum acaba bilmiyorum karahanda kullanılan ben direk olarak logger anladım keyhelper yazınca benim aklım direk oralara gitti 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: