....
[Aristocrats] LvL 5
· 36 Yanıt · 5.6K görüntüleme 0 okuyor
36 Yanıt
hayırlı olsun guild adı güzel Wink
R
Rahatsizim
⭐ 19y
başarılar dilerim.
işin ilginci de acıldığından beri hercules'teyim ama ne guild'i ne de nicklerinizi gördüm. Razz
işin ilginci de acıldığından beri hercules'teyim ama ne guild'i ne de nicklerinizi gördüm. Razz
S
StarkDrache
⭐ 19y
Böyle Bir Guildmi Vardı Yha Confused
Kuralı Ne Kadar Zaman geçti Exclamation
Kuralı Ne Kadar Zaman geçti Exclamation
Arkadaşlar uzun zaman oldu kuralı.Sadece zamanını bekliyoruz.Şimdiden sağa sola atıp tutmak anlamlı gelmiyor.Ne de olsa en güçlü olmak ne kadar önemliyse en güçlü kalmakta bir o kadar önemlidir.Farmlar dan fırsat olmuyor görünmeye Very Happy extra teşekkür ederim çok naziksin.
@ Dr.Hemlock ;
merci canım merci Cool
merci canım merci Cool
Zamanında atışmalar "ki ben hiç katılmadım" olmuş olsada amaç aynı oyun oynamak.Bu arada bugün için hoş bir ss arkadaşlar umarım beğenirsiniz Very Happy
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.
Zamanında atışmalar "ki ben hiç katılmadım" olmuş olsada amaç aynı oyun oynamak.Bu arada bugün için hoş bir ss arkadaşlar umarım beğenirsiniz Very Happy
-Resim Silinmiş.
hangi konuda kimle nasıl atışmalar anımsamıyorum zati bugün Genel AF çıktı unut gitsin.
güzel logonuz varmış kahvekeyfi
Atışmalardan kastım bu forum içinde değil. sroturkey.net ten hatırladığım şeylerdi.Ama dediğim gibi geçmişte kaldı.Hımm genel af konusuna şimdi baktım ılımlı bir fikir açıkçası ne diyebilirm.
BENCE ÇOK İİ BİR GUİLD AİLE GUİLDİDE DENEBİLİR BABAMLA BENDE AYNI GUİLDDEYİZ VEDE GİNE BİR ARKADAŞIMIZDA BABASIYLA BERABER BU GUİLDDE
hastayım size ben.Very Happy abilerime de ayrıca saygılar
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederiz LaNCeLoT.Çok naziksin.Senin gibi güzel dostlar oyunu keyifli kılıyor.eyvallah
saolun beyler abime katılıorum güzel düşünceleriniz için teşşekkürler
_
___CrAzY___
⭐ 19y
İlk Defa Duydum Ama Hayırlı Olsun
darkBORN 4 EVER !!!!!!!!!
darkBORN 4 EVER !!!!!!!!!
eyvallah saol da hayırlı olsun mesajımı misillememi anlamadım açıkçası.böle bir mesajın varsa git konu aç başlatma foreverından darkbönünden.
Konuşmalara ve yorumlara göre çok güzel bir guild
Benden de başarılar Cool
Benden de başarılar Cool
teşekkür ederim çok naziksin.
M
muratko193
⭐ 19y
Guildiniz Hayırlı Olsun Ay_Yıldız Guildi Olarak Başarılarınızın Devamını Dileriz.. Bİzim Unıonada Bekleriz..
B
BlackMarshall
⭐ 19y
beyler hepinize kolay gelsin inş. Aristocrats guildini iyi yerlere taşırsınız eeee tabi hakan abi ve bahadır kardesim gibi memberlar olunca o guildde o guildin iyi yerlere gelmemesi imkansız gibi bişe...
darkBORN forever
darkBORN forever
darkborn yazmasan nolacak
Git kendine topic aç
Yada biraz adam ol!
Git kendine topic aç
Yada biraz adam ol!
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap