Icerige atla
Extraloob

[Aristocrats] LvL 5

· 36 Yanıt · 5.6K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
B
ordaki darkborn yazısımı battı sana töbe töbe Aristocrats guildinin topiği burası onlar bişe demiosa sana laf düşmez sanırım
T
tan ⭐ 19y
hayırlı olsun Dr.Hemlock basarılarınızın devamını beklerız
D
Dr.Hemlock OP ⭐ 19y
Arkadaşlar Union alımları başlamıştır.Online süresi fazla olan ,aktif lvl 3 ve üstü guildleri unionumuza bekleriz.40+ char alımları devam etmektedir.Saygılarımla...
T
Hayır lı olsun Wink
_
__AwRiL_ ⭐ 19y
hyrlı olsn
T

eyvallah saol da hayırlı olsun mesajımı misillememi anlamadım açıkçası.böle bir mesajın varsa git konu aç başlatma foreverından darkbönünden.

Özürlü Özürlü Mesaj Yazma

Adam Tebrigini Etmiş Gerisinden Sana Ne
T
_KaRaKaR_ Bidaha Bana Ks yaparsan Pk olurum Bunu bilmiş ol Sonra Dersin Tayfun carptı die Mr. Green
W
whp ⭐ 19y

ordaki darkborn yazısımı battı sana töbe töbe Aristocrats guildinin topiği burası onlar bişe demiosa sana laf düşmez sanırım

_KaRaKaR_ Bidaha Bana Ks yaparsan Pk olurum Bunu bilmiş ol Sonra Dersin Tayfun carptı die Mr. Green

ne bu yaa guild tanıtma yerimi sizin tartışma yeriniz mii? Başka yerde tartışın
D
Dr.Hemlock OP ⭐ 19y

eyvallah saol da hayırlı olsun mesajımı misillememi anlamadım açıkçası.böle bir mesajın varsa git konu aç başlatma foreverından darkbönünden.

Özürlü Özürlü Mesaj Yazma

Adam Tebrigini Etmiş Gerisinden Sana Ne

Özürlü mü.Başkalarının lafazanlığını yapma .Haddini bil terbiyesiz herif.Öle sanane felan sen kimsin lan zibidi.Yaşını bilde konuş.Ayrıca sana ne battı.Ortalığı karıştırma sıçarım ağzına it herif.Ayrıca KaRaKaR la bir derdin mi var senin baban yaşındaki adamlada öle tayfun çarptı felan kimsin sen lan.Adamı delirtme.
M
muratko193 ⭐ 19y
Kardes Bosver Bulasma Zaten Hangi Baslıga YAzdıysa Konusundan Saptı Gitti Baslıklar.. Exclamation Exclamation
O
Only4yOu ⭐ 19y
hayırlı olsun ve tebrikler inş daha iyi yerlerede gelirsiniz.

aldırma sen modlar bi el atarlar gene , her konu amacından sapıyor.

tekrar kolay gelsin extraokk
P
Presence ⭐ 19y
he bu arada guildimiz Aristocrats yüzde 40 olmuştur kısa bir süre sonra lwl 5 olacağız herkese ii kasmalar....saygılarımla extrabeer
B
pazartesi Aristocrats guildine giriyorum ve hakan abim kovana kadarda cıkmicam Mr. Green
D
Dr.Hemlock OP ⭐ 19y
...
K
kahpehayat ⭐ 19y
tbr...

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: