Icerige atla
Extraloob

Aristocrats 5 lwl olmuştur

· 54 Replies · 6.1K views · Page 3 / 3
Replies
L
LaNCeLoT ⭐ 19y

çok ıkomiksin haha gıdıklada güleyim meraklanmanma benim itte çok pk oldu

Yaw Adam Kime Laf Atıyor Sen Kime Laf Demeye çaLışıyorsun Mr. Green Kimin Kime Ne Dediği beLLi deiL Konu İyicene Karıştı Sanırım.. Yada Mesutumu Tek yakaLadınız 2vs1 Yapıyorsunuz.. Aman Diyim Ha Burda Ben Varım.. Mesut'ta Yeter Size Ama Neyse Very Happy Mst Canım benim Bi, Nit Back Hım Mr. Green De Yanındayım Twisted Evil

Bu Arada Batu Bizim BigBoss DeiL Buda biLisin extraokk
P
Presence OP ⭐ 19y

çok ıkomiksin haha gıdıklada güleyim meraklanmanma benim itte çok pk oldu

Yaw Adam Kime Laf Atıyor Sen Kime Laf Demeye çaLışıyorsun Mr. Green Kimin Kime Ne Dediği beLLi deiL Konu İyicene Karıştı Sanırım.. Yada Mesutumu Tek yakaLadınız 2vs1 Yapıyorsunuz.. Aman Diyim Ha Burda Ben Varım.. Mesut'ta Yeter Size Ama Neyse Very Happy Mst Canım benim Bi, Nit Back Hım Mr. Green De Yanındayım Twisted Evil

Bu Arada Batu Bizim BigBoss DeiL Buda biLisin extraokk

yokla belli zaten o olamaz Very Happy
N
nat1907 ⭐ 19y
hayırlı olsun Very Happy
P
Presence OP ⭐ 19y
ühüü biz 5 olalı aylar yıllar geçti hihihi ginede saol
T
Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green
L
Lord_Rings ⭐ 19y
72 lvlık olan benım karşıma çıkamaz... zeus dabenım kadar ıyı bı çar yok 68 sos taktım 72+7 de yaptım 2mılyar sermayem var .. kopegını yerım senın.. popcorn
W

72 lvlık olan benım karşıma çıkamaz... zeus dabenım kadar ıyı bı çar yok 68 sos taktım 72+7 de yaptım 2mılyar sermayem var .. kopegını yerım senın.. popcorn

Guıld i Tekrar Tebrik ederim

Buda Topic in Amacını hatırlatmak için !!
L
Lord_Rings ⭐ 19y
doğru soluyonda rahat durmuyorlar Mr. Green
L
Lord_Rings ⭐ 19y
beyler sızın guildle benım 77 lvldekı guildle takas yapalımmı Mr. Green Neutral Arrow Question Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Mad Laughing Cool Confused Shocked Surprised Sad Very Happy detective kahvekeyfi extraokk extrabeer popcorn :?!!! headbang2ft9 perde mucX hmm
B

beyler sızın guildle benım 77 lvldekı guildle takas yapalımmı Mr. Green Neutral Arrow Question Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Mad Laughing Cool Confused Shocked Surprised Sad Very Happy detective kahvekeyfi extraokk extrabeer popcorn :?!!! headbang2ft9 perde mucX hmm

ulan batu iki gün adam gibi duramıon benle ve benim olduum guildle urasma yeter senin borun zeus'ta Twisted Evil öter burası hercules nese kalbini kırmak istemiom urasma bizle urasırsanda bende senle urasırım (pişman olursun seni 2 dakikada rezil ederim ondan sonra 8x te olsan 10x te olsan guildine adam toplayamazsın)
L
Lord_Rings ⭐ 19y
la sende okulda hergun başka guilddeyım dıyon ...!anlamadım gıttı ya her okula geldığınde senı kasan adamın guildine kaçıyon benıde solettırme şimdi ben sızın guildi napayım adam gıbı sordum 77 lvlıkle takas ıstermısınız dıye zıplama herşeye Sad Surprised Shocked Confused Very Happy Cool Laughing Mad Razz Embarassed Evil or Very Mad Twisted Evil
W

la sende okulda hergun başka guilddeyım dıyon ...!anlamadım gıttı ya her okula geldığınde senı kasan adamın guildine kaçıyon benıde solettırme şimdi ben sızın guildi napayım adam gıbı sordum 77 lvlıkle takas ıstermısınız dıye zıplama herşeye Sad Surprised Shocked Confused Very Happy Cool Laughing Mad Razz Embarassed Evil or Very Mad Twisted Evil

Pişt Sen _dabbe_ yi satan alan eleman mısın Question Question
B

ben sana hangi guilddeyim dedim sölermisin bana 2 çarım var herculeste biri Aristocrast ta diğeride BLACK_GOLD'da +bu iki guild unionda olum benim için guild önemli değil içindeki adamlar önemli hakan abi hangi guilde giderse bende o guilddeyim demiştim hatırlarsan hakan abide şu anda BLACK_GOLD'da nese kafamı bozma benim sen git zeus serverında öt burda deil Twisted Evil
L
Lord_Rings ⭐ 19y
yok extraokk

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: