sanane bundan seni ilgilendirmez!!!!!!!!!
Aristocrats 5 lwl olmuştur
· 54 Yanıt · 6.0K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
herkes kendi guıldıne baksın walla isteyen 50+ alır isteyen 20- alır Very Happy
B
BlackMarshall
⭐ 19y
çokta umrumdaydı 50 lvl+ adam almışın... tek atarım hepinize rallici33 haindir... :?!!!
olum sen ne seref siz herifsin yaa sen neye dayanarak bana hayin diyosun. olum artık kıskanma beni aramızdaki fark ne biliomusun senin beni çekememen hayatında hiç Aristocrats gibi düzgün bi guildde olmamandır Aristocrats'te sen 8x olsan bile beni sana deyişmezler şimdi kapat çeneni otur. yok daha fazla laf atacak olursan okulda karşıma cıkma diorum sana...
HERCULESTE ki en saygın guildlerin en başındakisidir...
Başarılarının devamını dilerim.
Başarılarının devamını dilerim.
teşekkürler
silkroad canları sen adam olda ondan sonra konuş naşnaş cnm guild bizim guildimiz sanane senin kafana mızra indirdimmi teki görürüz
silkroad canları sen adam olda ondan sonra konuş naşnaş cnm guild bizim guildimiz sanane senin kafana mızra indirdimmi teki görürüz
D
Dr.Hemlock
⭐ 19y
çokta umrumdaydı 50 lvl+ adam almışın... tek atarım hepinize rallici33 haindir... :?!!!
hepimize mi tek atıcaksın.sen önce pm at bana sonra hepimize tek tek atarsın.hey allahım ya umurunda değilse neden buraya yazdın güzelim.kaşınıyor musun anlamadım.
Sana köpeğimi saldırtırım sabaha kadar boğuşursunuz bizde oturur güleriz tek atarmış... Twisted Evil
Sen git manyanglara tek at... Mr. Green
D
Dr.Hemlock
⭐ 19y
Sana köpeğimi saldırtırım sabaha kadar boğuşursunuz bizde oturur güleriz tek atarmış... Twisted Evil
Very Happy bak şimdi mutlu ve mesud oldum cano
W
WaRioR_BLaDe
⭐ 19y
allahım yaaaaa
Very Happy bak şimdi mutlu ve mesud oldum cano
Ben sizleri mutlu görmek için burdayım cano... Sen mesut de yanındayım biliyon... detective
L
Lord_Rings
⭐ 19y
afferin size guzel ortam kurmusunuz... aranızda 74 lvl varmı bakalı kopegını saldırttırıyon bana Very Happy Very Happy full int nuker 72+6 spear full blue (100+) mag kımde varmış zeus gıbı serverda full blue str5-int5 hp-mp250-ne ararsan var bende he bu arada 70 den sonrası kıyafetlerımın hepsı ful blue bıgın ss atarım hadı sıze iyi gunler.. benım sorunum rallıcı33 ıle dı ama aramızda sorunları cozduk.. daha uzatmayın
L
Lord_Rings
⭐ 19y
72+6 spear ı +7 ye vurdum sılahın değerı 300m oldu zeusta bu fıyattan aşşağı bulamazsınız zeusta 7x olan varsa aranızda satarım sıze %50 ındırım ıle extraokk
burası guild tanıtım yerleri deil mi ya.. sen git pazar bölümü filan bul daha ii olur
olm sen kör müsün yoksa manyaqmısın görmüyonmu burası gild yeri + zeus deil burasıo herculese gellan +7 yi orda yap
L
Lord_Rings
⭐ 19y
fazla konuşma lvlıne bakta konus.. extraokk
B
BlackMarshall
⭐ 19y
fazla konuşma lvlıne bakta konus.. extraokk
batu hersey lvl deil +hercules zeustan daha sonra açılan bi server zeus acılalı nekadar zaman gecti lvl'de önemli ama hersey lvl'le bitmio!!! kahvekeyfi
lan dua et okul var okul olmasa şuan 80 dim pre alıcam okul yüzünden alamıom 80 olunca gel ozman kapışalım bakalım
W
WaRioR_BLaDe
⭐ 19y
Batu kim ya BigBoss mu ? yoksa !
Köpeğim 72 LVL oldu ve elimde 72+5 Full Blue GLAVİE var. Onu senin kafanda kırmadan sesini kes... Birde o köpek sıradan köpeklere benzemez 2 defa PK oldu ip*e PK olmaya alıştı...
Yakalamasın senide... Mr. Green
Yakalamasın senide... Mr. Green
çok ıkomiksin haha gıdıklada güleyim meraklanmanma benim itte çok pk oldu
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap