arkadaslar hotan item managerdan bu mğkafat acc lere bakıyorum myth ile legend novaların defanceleri aynı sadece myth set 1 legend set 2 özellil basılıyor anladiğim kadarı ile başka yada benim anlayamadiğim ayrıntı nedir bilen açıklayabilirmi acilen 😊 coinler hazir yanlış iş yapmayalım
ARENA COİN MYTH VE LEGEND HAKKINDA
· 7 Yanıt · 19K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
up ??
Başlığı küçültür müsün?
S
SensualSeduction
⭐ 16y
yardım etceğine başlığı küçültürmüsün diyorsun moderatorluk bu işe yarıyor heralde
Sanırım aradaki fark ilkinde Örneğin %0 daki değeri 29,0 ken %21 deki değeri 29,1 oluyor diğerinde ise 29,2 oluyor. Ama bu fark için o kadar coins heba edilir mi o da ayrı bir konu.
Legend ; her item için +1 değer artışı oluyor.
Myth ; iki item giyildiğinde her itemin değeri +2 artıyor.
Yani +1 absorbsiyon farkı var.Toplam seti giydiğinizde Legend ile Myth arasında en az +4 absorbsiyon farkı oluyor.
Ben incelediğimde bu şekilde anladım. Üstün körü bakıp geçtim,bilgim doğru olmayabilir.
Myth ; iki item giyildiğinde her itemin değeri +2 artıyor.
Yani +1 absorbsiyon farkı var.Toplam seti giydiğinizde Legend ile Myth arasında en az +4 absorbsiyon farkı oluyor.
Ben incelediğimde bu şekilde anladım. Üstün körü bakıp geçtim,bilgim doğru olmayabilir.
Server HercüLes WTB 2000 pieces Arena Coin pm me FeelTheFever...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
Hilal|80Cap|Battle Arena|Coin Sistem|Yeni Kervan Yolu|Legend İtem|Yeni Arena|Yeni Uniqueler!. Aladin Sro 110 Cap Eu/Ch - Coin ve Drop Sistem - Model Switch - Job Suit ve Arena - New Honor Sistem Hilal|80Cap|Battle Arena|Coin Sistem|Yeni Kervan Yolu|Legend İtem|Yeni MAP|Yeni Uniqueler!. Arena Coin ile 13 dg Legend Acc Yapmak Legend 7 hakkinda ve DVDsi