Evet şimdi geldik oyunda bulunan serverlar hakkında bilgilere....
Archlordda server var:
Brumhart :Eski bi server sayılır serverin Archlordu Mick666, oldukça havalı fakat server adına çok iyi işler yapıyor mesela eğer yüksek level 'sanız ve onunla samimi iseniz 😄 size istediğiniz vakit global atabiliyor. bende pm attım mesela banada bi global atsın fakat 😄 Pm block verdi 😄 serverdan ayrılma sebeplerinden biri 😄 . serverda oldukça yüksek level var.
Gaiahon : Buda eski bir server bu serverin archlordu kim bilmiyorum.fakat türklerin baya çok olduğu bi server .
Evengarda: Bu serverda çok eski . serverin archlordu hakkında bi bilgim yok. fakat serverda fazla türk yok diye biliyorum
Cyripus: Ve işe benim favori serverim oyunun en yeni serveri serverin archlordu Volk idi fakat şuan serverda bi archlord yok . ben olma umudu ile oynuyorum oyunu 😄 serverda fazla türk yok ama serverda %100 exp eventi var 1 günde 20 olmaniz mümkün . kesinlikle bu server harika bende bu serverdayim guildimiz var neyse bunlari sonra konusucaz :D
Archlord Server İstatistikleri.
· 5 Yanıt · 3.9K görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
Bişey sormak istiyorum;
bu oyunda bot varmi ?
bu oyunda bot varmi ?
var bir üst sayfaya bak botuda ekledim.
bende en yen iservera geliorum evegadradaydım ama guild fln varsa ...
en yeni serverda değiliz artık 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
+5 +10 PK Server Kingdom PK Online CZ Server Vip Server 1-99 Server / Kalıcı ve Editsiz Server Listesi 2021 / YENİ PVP SERVER 2021 AegSRO Easy Server(Kolay Server) Server(ONLİNE) AÇıldı .... Mmo Bilişim Silkroad Server Kurulumu ve Server Özellikleri : TeaM` Clan server professional Server 178.211.34.218