Evet beyler seat ibizamı satıp lancia delta almayı planlıyorum 1.6 dizel 120 bg otamatik vites cam tavan bi lancia alıcam 40-45bin arası araba hakkındaki yorumlarınız nedir
Arabamı değiştiriyorum lancia
· 10 Yanıt · 4.0K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Araç güzel ama üretimi durdu veya duracak tarzı geyikler vardı delta için.
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildi
2013 modellerinde bitirdiler üretimini ben zaten 2.el alıcam
Araç güzel ama üretimi durdu veya duracak tarzı geyikler vardı delta için.
NoMoreLove
⭐ 18y
Yedek parça sıkıntı olmayacaksa güzel duruyor. 😊 Volvo'lara benzettim. ^^
Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sitesinde 2015 fiyatlari var ?
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Bu mesaj Kemalist rumuzlu uyeden alinti yapildiAraç güzel ama üretimi durdu veya duracak tarzı geyikler vardı delta için.
Sitesinde 2015 fiyatlari var ?
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
2015 Modeline param yetmeyeceği için hiç bakmadım 2014dede üretilmedi ondan öyle dedim 😊
Yedek parça sıkıntısı araştırdığım kadarıyla çok yok
Yedek parça sıkıntısı araştırdığım kadarıyla çok yok
Neden bu araba?
[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
1.4 tsi ibiza cupra ise yol tutuş anlamında baya negatif olur senin için yakıt anlamında pozitif olsa da. Ne kadar zorluyorsun bilmiyorum da tip olarak ibiza derdim ben içi kalitesiz olsa da. Ama performans önemli değil lancia nın tipini de beğeniyorum az yaksın yeter diyorsan tabiki lancia.
İbiza ile Fiesta arasında kalmıştım , fiesta aldım çok memnunum . Lancia'lar fazla tutulmuyor diye biliyorum ayrıca yedek parça problemi yaşayabilirsin , buluncada maddi açıdan zorlayabilir .
Görüntüsü elit sürüşü güzel ve fiyata göre sundukları çok güzel değişik bir tarzı var bende o tarz bi araba istiyorum zaten yedek parça bulma sanıldığı kadar zor değilMİŞ.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap