Icerige atla
Extraloob

Arabam...

· 66 Yanıt · 6.4K görüntüleme
D
DesertRose OP ⭐ 17y

Nasıl buldunuz?
66 Yanıt
B
BayPipo ⭐ 16y
nazar değer kaldır bence 😄 ps:maşalalh
L
Lordzek ⭐ 16y
Arkayada Malibuyu çakmış 😄
D
DesertRose OP ⭐ 17y
Arkayada Malibuyu çakmış :D

Bar sahibiyiz olsun o kadar hocam. 🍺
X
Xperyon ⭐ 15y
Jantlar yetiyor 😄
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Araba ?
Special thx to Flexi
D
DesertRose OP ⭐ 17y
Araba ?

Anlayamadım ❓
R
RoqA ⭐ 17y
Hocam arabanın ilk sahibi misin yoksa satın mı aldın? Adın orhan paksoy mu bir de?
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Araba ?

Anlayamadım ❓

Araba mı diyorsun hacım buna, çok iyi 🙏 ❤️
Special thx to Flexi
D
DesertRose OP ⭐ 17y
Hocam arabanın ilk sahibi misin yoksa satın mı aldın? Adın orhan paksoy mu bir de?

Hocam ismim Uğur evet ilk sahibiyim.

Fethiye'liyim.
D
DesertRose OP ⭐ 17y
Araba ?

Anlayamadım ❓

Araba mı diyorsun hacım buna, çok iyi 🙏 ❤️

Teşekkürler hocam yorumun için... Bunca zamandır eğlence sektöründeyim biraz karizma olsun artık... 🎅
R
RoqA ⭐ 17y

Fethiye'liyim.

Nasıl oluyor ya ? 😄 Plakası 35 lp 883 mü bu arabanın? eğer o ise garaj35 toplantılarında çok kez gördüm bu arabayı ama sahibini orhan paksoy diye biliyorum. Eğer o araç değilse de nasıl oluyor da herşeyi aynı oluyor hatta bagajdaki sistem de bile garaj35 logosu var ? 😄
D
DesertRose OP ⭐ 17y

Fethiye'liyim.

Nasıl oluyor ya ? 😄 Plakası 35 lp 883 mü bu arabanın? eğer o ise garaj35 toplantılarında çok kez gördüm bu arabayı ama sahibini orhan paksoy diye biliyorum. Eğer o araç değilse de nasıl oluyor da herşeyi aynı oluyor hatta bagajdaki sistem de bile garaj35 logosu var ? :D

Hocam bu arabayı ben almıştım ama dayım biniyordu,malatya'dan almıştım. Plakası: 44 FH 448. Dediklerinin benimle alakası yok, Fethiye'de Dizayn oto müzik ile çalışıyorum. Logo'yu sorarsan daha 1 hafta önce İzmir'deydim frmtr admini arkadaşım olur onu ziyarete gitmiştim araba 2 gün onda kalmıştı o yaptırmış daha bugün geldim Fethiye'ye. Onun arabasında da garaj35 logosu var galiba kendisi yapıştırmıs yada yapıştırtmıs henüz bilgim yok.
X
Xanthos ⭐ 19y
Bu araba 29 Aralık Perşembe günü Fethiye'de , Tüvtürk'te araç muayene yerindeydi.Herhalde modifiyeleri onaylatmaya gelmiştin. Kumral,20li yaşlarında, spor giyinen bi genç vardı. Ne sövdüydüm sana biliyor musun?Havalı havalı dolanıyordun. summer3:
G
gs_scrpn ⭐ 19y
her türlü gideri var 👍 görüntü süper,egzos sistemini merak ettim 🎅
L
Loras ⭐ 16y
ohohoh süpermiş hacım, arkadakiler ayrı yakıyor 👍 👍
D
DesertRose OP ⭐ 17y
Bu araba 29 Aralık Perşembe günü Fethiye'de , Tüvtürk'te araç muayene yerindeydi.Herhalde modifiyeleri onaylatmaya gelmiştin. Kumral,20li yaşlarında, spor giyinen bi genç vardı. Ne sövdüydüm sana biliyor musun?Havalı havalı dolanıyordun. summer3:

scared1 Üzüldüm ... Bilseydim tanışırdık.

Bu şahıs benim.
D
DesertRose OP ⭐ 17y
ohohoh süpermiş hacım, arkadakiler ayrı yakıyor 👍 👍

Teşekkürler hocam. 🍺
Kalkandelen
arka için yorum yok alkolü sevmiyorum 😊

ama dış görünüm modifiye ve ve o sade iç dizayn cok canlı 😉 param olduğunda kısmetse alıcağım arabaların başında geliyor sana modifiye ye gelirim kısmetse yakınız sayılır 😊

ps:antalya
D
DesertRose OP ⭐ 17y
arka için yorum yok alkolü sevmiyorum 😊

ama dış görünüm modifiye ve ve o sade iç dizayn cok canlı 😉 param olduğunda kısmetse alıcağım arabaların başında geliyor sana modifiye ye gelirim kısmetse yakınız sayılır 😊

ps:antalya

Buyur gel hocamda modifiye yapılan mekanın sahibi ben değilim, arkadaşımın.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: