Burada
biraz tadını cıkarmam lazım. 😈
cool2: Yeni Ev , yeni arabam [horny21
Buda İşim bittikten sonra hemen hemen benziyeceği durum
- Resim Silinmiş.
5 Sene Kullandıgım Babam ın Aracı .Taş gibi arabadır.
Spoiler

Spoiler

Special thx to FlexiAraç 135.000'de ve dizel senin için ileride problem olur düşüncesindeyim hemde baya olur
Araç 135.000'de ve dizel senin için ileride problem olur düşüncesindeyim hemde baya olur
+otomatik
Araç 135.000'de ve dizel senin için ileride problem olur düşüncesindeyim hemde baya olur
hiç anlamam ticari araca neden modifiye yapılır 😄 hadı tampon eklemesini anladımda o rüzgarlık ne 😄 sür at yaparken arkasını yere bassında daha sür atli gitsin diemi :D
Buda benim işim bittikten sonra hemen hemen benzıyecegı durum 😎
- Resim Silinmiş.

hiç anlamam ticari araca neden modifiye yapılır 😄 hadı tampon eklemesini anladımda o rüzgarlık ne 😄 sür at yaparken arkasını yere bassında daha sür atli gitsin diemi :D
200 kadran , Piyasadaki birçok aractan daha süratli vede seri 🍺 Mercedes Vito var akrabamda , modıfıyesız arac 45 yasından sonra kullanılır cool2:
Sagolun 🙄
Araç 100 hp . Seneye mali durumumda bir değişme olmaz ise 140 hp lik motor alırım diye düşünüyorum. yinede 100 hp şuan için iyidir 👍
Sagolun 🙄
Araç 100 hp . Seneye mali durumumda bir değişme olmaz ise 140 hp lik motor alırım diye düşünüyorum. yinede 100 hp şuan için iyidir 👍
Hiç uğraşma şuan ki fiyatının üzerine koy bir 10.000liracık daha 🤤 en kral cabrio e30 yada e36 yı al sonra ver gazı yanlasın 🎅
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap