Beyler Açık öğretim 1. sınıf Laborant ve Veteriner Sağlık Hizmetleri okuyorum. 1. sınıftayım. Araştırdım biraz. Staj başvurusunu 3. yarıyılını doldurmuş öğrenciler yapabilir yazıyordu. Ben 1. sınıfın son döneminde olduğuma göre 2. yarıyılı dolduruyorum herhalde? Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlarımız paylaşabilir mi bildiklerini.
AÖF STAJ
· 11 Yanıt · 7.2K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
Evet 2. yarıyılsınız her dönem bir yarıyıl oluyor. Bahar ve güz dönemi birer yarıyıl.
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sen ne okuyorsun hacım ? Staj yapıcan mı
Evet 2. yarıyılsınız her dönem bir yarıyıl oluyor. Bahar ve güz dönemi birer yarıyıl.
Sen ne okuyorsun hacım ? Staj yapıcan mı
Ben 2 Yıllık MYO bitirdim AÖF 3. sınıf işletmedeye başladım bizde staj yok.
Direk geçişten sonra 2 yıllığı bitiriyorsun direk açıktan okuma şansın oluyor biliyorum onu 😊
Ben 2 Yıllık MYO bitirdim AÖF 3. sınıf işletmedeye başladım bizde staj yok.
Direk geçişten sonra 2 yıllığı bitiriyorsun direk açıktan okuma şansın oluyor biliyorum onu 😊
gönüllü staj yapabilirsin bildiğim kadarıyla ama para alamazsın
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
[F New]Solo Gitarist
Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Gönülsüzde yapsan para vermiyolar 😄 MYO da 2 dönem staj vardı naylon staj yaptım hiç uğraşılmaz 😄
gönüllü staj yapabilirsin bildiğim kadarıyla ama para alamazsın
Gönülsüzde yapsan para vermiyolar 😄 MYO da 2 dönem staj vardı naylon staj yaptım hiç uğraşılmaz 😄
bizim bölüm başkanı bizi kekliyor desene 😄
Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildigönüllü staj yapabilirsin bildiğim kadarıyla ama para alamazsın
Gönülsüzde yapsan para vermiyolar 😄 MYO da 2 dönem staj vardı naylon staj yaptım hiç uğraşılmaz :D
bizim bölüm başkanı bizi kekliyor desene 😄
[F New]Solo Gitarist
Gönüllü staja gerek yok bence. Yani bir artısı var mı ?
İşyeri tarafından sevilirsen üni bitince iş imkanın olur 😊
Hacım bu sene olmaz ya Bir yandan da Besyoya hazırlanıyorum. Zorunluysa yapıcam gönüllüyse gerek yok.
İşyeri tarafından sevilirsen üni bitince iş imkanın olur :)
Hacım bu sene olmaz ya Bir yandan da Besyoya hazırlanıyorum. Zorunluysa yapıcam gönüllüyse gerek yok.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap