Icerige atla
Extraloob

Antivirüs ?

· 25 Yanıt · 1.9K görüntüleme
D
destiny OP ⭐ 18y
Hangi antivirüs programını öneirrisiniz? SM kullanıyorum oda virüs var diyip enellemicek olan 😁 Birde yüklemesei kolay ve güvenli olan
25 Yanıt
X
XER0 ⭐ 19y
Kasperksy..
.NET
.NET ⭐ 19y
Nod 32. Ben onu kullanıyorum. Hem tüm Pc'ni hızlı tarar, hem de boyutu aşırı fazla olmadığından Pc'ni kasmaz 👍
[F New]Solo Gitarist
D
destiny OP ⭐ 18y
Nod 32. Ben onu kullanıyorum. Hem tüm Pc'ni hızlı tarar, hem de boyutu aşırı fazla olmadığından Pc'ni kasmaz 👍

Nerden indirdin ? Link varsa yollarmısın cok sevinirim :))
S
Kasperksy..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kaspersky.
D
destiny OP ⭐ 18y
Bedava olan yokmu ? Benim bilgisayarcı yükledi sonra blacklisite girdi bende sildim ..
P
Peace ⭐ 19y
bende nod32 smart security kullanıyorum gayet memnunum hiç bir kasıntı ile karşılaşmadım ama şuan sro oynamadığım için bot dosyalarını ne yapar bilemem 😊
E
eXeZ ⭐ 18y
avast! bence en iyi antivirus programi (benim tercihim)
hemi bedava hemide bedava lisens kodu veriyorlar sadece siteye gidip üye olman lazim
http://www.avast.gen.tr/t/10/
avast anti virus bilgisayarini koruyor ,girdigin internet sitelerini cok hizli sekilde taratiyor,msn veya baska chat programlarini taratiyor (mesela birisi resim veya dosya yolarsa hemen taratiyor) ve daha neler neler var icinde bence en güzel ve bedava antivirus budur !!!

ben sahsen 3 senedir kulaniyorum hic birseycik bilem bilgisayarimda yoktu !
D
destiny OP ⭐ 18y
Avast benim ömrümü yedi .Asla asla asla .
E
eXeZ ⭐ 18y
Avast benim ömrümü yedi .Asla asla asla .

ayiptir sormasi neden ? 😁
D
destiny OP ⭐ 18y
Sro yüklerken virüs var dedi sonra işte virüs olarak algıladı 10dkda bi dc yiyodum 😄
E
eXeZ ⭐ 18y
Sro yüklerken virüs var dedi sonra işte virüs olarak algıladı 10dkda bi dc yiyodum :D

😁
D
destiny OP ⭐ 18y
NOD32 alternatif gibi geliyor bana . ^^
L
Leader ⭐ 19y
Nod32
S
SymbioN ⭐ 19y
Kaspersky ama ram im 512 old. için güncellemelerde kasıyor ^^
X
XER0 ⭐ 19y
Bedava olan yokmu ? Benim bilgisayarcı yükledi sonra blacklisite girdi bende sildim ..

Bedava antivirüsten hayır gelmez 😎
N
bu ıse para harcarım dıyorsan kaspersky uzerıne tanımam ama yok bedava falan olsun dersen nod32,avast ya da adaware 😉
H
HellBoys ⭐ 19y
Nod 32 derim valla şimdiyekadar yamuğunu görmedim her türlü virüsü yakalıor tabi güncel tutarsan onu yanında bi firewalla antispyware tavisye ederim
ama galba son sürümüne onlarda eklenmiş nod32 ye
D
destiny OP ⭐ 18y

Bedava antivirüsten hayır gelmez 8)

Diyosunki kesenin ağzını açıcan 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: