Icerige atla
Extraloob

Anti Emo :(

· 32 Yanıt · 2.7K görüntüleme
32 Yanıt
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Emo yazılacaklar çizilecekler bitmez bu konu hakkında,teşekkür ederiz.
M
mesut_xD OP ⭐ 18y
Emo yazılacaklar çizilecekler bitmez bu konu hakkında,teşekkür ederiz.

Önemli değil.
S
SilenTT ⭐ 19y
ben emoları severim ama abartanlara gıcık olurum ayarında oldumu özellikle kızlara çok yakışıyor ama abartamadıkça 😊
C
cingoz ⭐ 19y
abartanları bende sevmiyorum bu arada müzik güzelmiş 😄
eline saglık 👍
Windy
Windy ⭐ 19y
ne yani bu emolara karşı bu kadar kininiz anlamıyorum ya :?

sen kendi hayatını yaşa o kendi hayatını? sananeki onun yaşama bakış açısından,böyle düşünen insanları anlamıyorum açıkcası ^^ emo olsun memo olsun insan önce insan olsun 😉
C
CaN_KsK ⭐ 19y
Sen benim kullandığım Türkçe'yi ''yha,shen,janem'' diye yazarsan emoyada alayınada karışırım insan olacaksa önce benim milli değerlerimi düzgün kullanacak.
S

sen kendi hayatını yaşa o kendi hayatını? sananeki onun yaşama bakış açısından,böyle düşünen insanları anlamıyorum açıkcası ^^ emo olsun memo olsun insan önce insan olsun ;)

Milli güvenlik dersi hocamız derki;

''Bir milleti yıkmak istiyorsan ilk önce kültürüne bi tekme at !!! ''
M
mesut_xD OP ⭐ 18y
abartanları bende sevmiyorum bu arada müzik güzelmiş 😄
eline saglık 👍

😊 Tşk.
X
XER0 ⭐ 19y

sen kendi hayatını yaşa o kendi hayatını? sananeki onun yaşama bakış açısından,böyle düşünen insanları anlamıyorum açıkcası ^^ emo olsun memo olsun insan önce insan olsun ;)

"Sh€qiL" arkadaşları gelip bize savunma lütfen 👍

Paylaşım için teşekkürler 👍
S
SilenTT ⭐ 19y

benim kafadar 😄
A
Absence ⭐ 19y
bu videodan ikitane var ama
hernese cok guzel olmuş şarkı birisi bunu upload edebilirmi
G

benim kafadar :D

Kusura bakmayında yaptığınız sadece boşvermişlik , bu milleti benmi kurtaracağım zihniyeti var. Ama hiçdeğilse dilimize sahip çıkabiliriz çıkmayanları da rencide edebiliriz değil mi ?
A
Absence ⭐ 19y
ne geldiyse başımıza bu boşvermelerden gelio napalım yani bırakalımda bunlar coğalsın herkes biseksüel eşcinselmi olsun sadece kendileri ole olsalar hadi bırakırız ama bunu yayıyorlar.
bizde kotu birşey olduğunu anlatıyoruz
Windy
Windy ⭐ 19y

benim kafadar :D

Kusura bakmayında yaptığınız sadece boşvermişlik , bu milleti benmi kurtaracağım zihniyeti var. Ama hiçdeğilse dilimize sahip çıkabiliriz çıkmayanları da rencide edebiliriz değil mi ?

Benim hiç " sefmioum yha" gibi yazdığımı gördünmü? görmedin.Ozaman herkezi aynı kefeye koymayacaksın 👍
F
frhtyksl ⭐ 18y
Harikaaa!! Süqer Bi Şarkı Saolasın 😊
M
mesut_xD OP ⭐ 18y
arkadaşlar yorumlar için teşekkürler ama, video'yu ben yapmadım sadece buldum koydum 😊
P
Benim açtığım konudan bulma ihtimalin varmı ? 🎭
M
mesut_xD OP ⭐ 18y
Benim açtığım konudan bulma ihtimalin varmı ? 🎭

Yok bir arkadaşım yolladı. 😐
A
Anti Emo

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: