Ne kadar rock'cı olsamda Emolardan nefret ediyorum
http://www.izlesene.com/video/sirmc-duygusal%20ergen-sirmc-duygusal-ergen/617053
güzel olmus diye sizde bakın dedim 😄
Anti Emo :(
· 32 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
32 Yanıt
Emo yazılacaklar çizilecekler bitmez bu konu hakkında,teşekkür ederiz.
Emo yazılacaklar çizilecekler bitmez bu konu hakkında,teşekkür ederiz.
Önemli değil.
ben emoları severim ama abartanlara gıcık olurum ayarında oldumu özellikle kızlara çok yakışıyor ama abartamadıkça 😊
abartanları bende sevmiyorum bu arada müzik güzelmiş 😄
eline saglık 👍
eline saglık 👍
ne yani bu emolara karşı bu kadar kininiz anlamıyorum ya :?
sen kendi hayatını yaşa o kendi hayatını? sananeki onun yaşama bakış açısından,böyle düşünen insanları anlamıyorum açıkcası ^^ emo olsun memo olsun insan önce insan olsun 😉
sen kendi hayatını yaşa o kendi hayatını? sananeki onun yaşama bakış açısından,böyle düşünen insanları anlamıyorum açıkcası ^^ emo olsun memo olsun insan önce insan olsun 😉
Sen benim kullandığım Türkçe'yi ''yha,shen,janem'' diye yazarsan emoyada alayınada karışırım insan olacaksa önce benim milli değerlerimi düzgün kullanacak.
S
StickControl
⭐ 19y
sen kendi hayatını yaşa o kendi hayatını? sananeki onun yaşama bakış açısından,böyle düşünen insanları anlamıyorum açıkcası ^^ emo olsun memo olsun insan önce insan olsun ;)
Milli güvenlik dersi hocamız derki;
''Bir milleti yıkmak istiyorsan ilk önce kültürüne bi tekme at !!! ''
abartanları bende sevmiyorum bu arada müzik güzelmiş 😄
eline saglık 👍
😊 Tşk.
sen kendi hayatını yaşa o kendi hayatını? sananeki onun yaşama bakış açısından,böyle düşünen insanları anlamıyorum açıkcası ^^ emo olsun memo olsun insan önce insan olsun ;)
"Sh€qiL" arkadaşları gelip bize savunma lütfen 👍
Paylaşım için teşekkürler 👍
benim kafadar 😄
bu videodan ikitane var ama
hernese cok guzel olmuş şarkı birisi bunu upload edebilirmi
hernese cok guzel olmuş şarkı birisi bunu upload edebilirmi
G
GreenIsHope
⭐ 18y
benim kafadar :D
Kusura bakmayında yaptığınız sadece boşvermişlik , bu milleti benmi kurtaracağım zihniyeti var. Ama hiçdeğilse dilimize sahip çıkabiliriz çıkmayanları da rencide edebiliriz değil mi ?
ne geldiyse başımıza bu boşvermelerden gelio napalım yani bırakalımda bunlar coğalsın herkes biseksüel eşcinselmi olsun sadece kendileri ole olsalar hadi bırakırız ama bunu yayıyorlar.
bizde kotu birşey olduğunu anlatıyoruz
bizde kotu birşey olduğunu anlatıyoruz
benim kafadar :D
Kusura bakmayında yaptığınız sadece boşvermişlik , bu milleti benmi kurtaracağım zihniyeti var. Ama hiçdeğilse dilimize sahip çıkabiliriz çıkmayanları da rencide edebiliriz değil mi ?
Benim hiç " sefmioum yha" gibi yazdığımı gördünmü? görmedin.Ozaman herkezi aynı kefeye koymayacaksın 👍
Harikaaa!! Süqer Bi Şarkı Saolasın 😊
arkadaşlar yorumlar için teşekkürler ama, video'yu ben yapmadım sadece buldum koydum 😊
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Benim açtığım konudan bulma ihtimalin varmı ? 🎭
Benim açtığım konudan bulma ihtimalin varmı ? 🎭
Yok bir arkadaşım yolladı. 😐
A
aragorn1905
⭐ 18y
Anti Emo
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap