F fatihy93 OP ⭐ 18y 16 yil once (düzenlendi) #1 Tatlılığa bak yahu 😁 http://www.youtube.com/watch?v=fURezx4FABc TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
C Crisis ⭐ 19y 16 yil once #2 sürekli aynısını tekrarlıyo "annem bana popo dedi ben ona demedim" 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DreaMakeR ⭐ 17y 16 yil once #3 sosyal mesajda vermekten geri kalmamış "kuzuları kesmeyin" :D:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M matilda ⭐ 18y 16 yil once #4 sosyal mesajda vermekten geri kalmamış "kuzuları kesmeyin" :D:Dhahaha bir numarasin 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Windy ⭐ 19y 16 yil once #5 2:22 deki gülme daha güzeldi 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PolgaraWahrenheit ⭐ 19y 16 yil once #6 Süper ya 😄 😄 😄 😄 Sağol paylaşım için TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Q Quensis ⭐ 19y 16 yil once #7 Kuzular kesilmesin artık. 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
DukeNukem ⭐ 19y 16 yil once #8 çok tatlı bi kız ya 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I ironEyE ⭐ 18y 16 yil once #9 Koptum ya. 😆Kuzular kesilmesin... 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil