Icerige atla
Extraloob

Anlamlı Doğum Günü Hediyeleri

· 21 Yanıt · 2.9K görüntüleme
M
Minotoche OP ⭐ 17y
Kız arkadaşınızın, Annenizin, Babanızın, Kardeşinizin, Dedenizin, Erkek Arkadaşınızın, Teyzenizin, Kankanızın, Yankanızın, Mahalle arkadaşınızın, Akrabanızın vs... doğum günü olduğunda acaba siz ne alırdınız ?

Cevaplarınızı Alayım =)
21 Yanıt
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Kızsa bir şiir kitabı.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
önce cinsiyeti ve alakanızı duyayım 😎
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Arkadaşı ve kız. 😁
M
Minotoche OP ⭐ 17y
+ çoook yakın 😄
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
+ çoook yakın :D

Bırak yakını makını şimdi.
Sevgilin mi, kızı seviyor musun yoksa gerçekten kankan mı? 😜
M
Minotoche OP ⭐ 17y
hayatmdaki 3. kadın (annem, ablam, o 😊 ) 😜
P
Pergio ⭐ 16y
Ekrankartı al 😁
A
Avasin ⭐ 17y
Akvaryuma koy 2 balık ona götür
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
hayatmdaki 3. kadın (annem, ablam, o 😊 ) :P

Arasında bir gül ve minik bir not ile Atilla İlhan - Ben Sana Mecburum şiir kitabı.
A
ALpique ⭐ 17y
Ekrankartı al 😁

aahahahah 😆 ne güldüm ya nese: nese:

ps: bence çarşaf takımı al rofl 😆 ( bohçalık 😆 )
C
Crumby_ ⭐ 19y

Arasında bir gül ve minik bir not ile Atilla İlhan - Ben Sana Mecburum şiir kitabı.

bu yöntem benden onaylıdır... 😊 👍
K
Kwanza ⭐ 17y

bu yöntem benden onaylıdır... 😊 👍

İyimiş 😜
S
SnowFlake ⭐ 18y

Sunay Akın da iyi bir seçimdir summer3:

Anlaşılan kızla arkadaşsınız ama sen aşıksın 😜 sevdiğini belli edecek ama asla pahalı olmayan çiçekli böcekli kalpli şirin bir şeyler al takı aksesuar tarzı şeyler. Sevdiği bir müzik grubunun piyasada olmayan albümleri şok etkisi yapar makara: Son zamanlarda sözünü ettiği kitap - kıyafet artık ne olursa hafızanı zorla...
A
Avasin ⭐ 17y

Sunay Akın da iyi bir seçimdir summer3:

Anlaşılan kızla arkadaşsınız ama sen aşıksın 😜 sevdiğini belli edecek ama asla pahalı olmayan çiçekli böcekli kalpli şirin bir şeyler al takı aksesuar tarzı şeyler. Sevdiği bir müzik grubunun piyasada olmayan albümleri şok etkisi yapar makara: Son zamanlarda sözünü ettiği kitap - kıyafet artık ne olursa hafızanı zorla...

Sevdiği bir müzik grubunun piyasada olmayan albümleri şok etkisi yapar

9 Ağustosta senden fikir almaya geleceğim 👴
A
Avenger ⭐ 18y
5günlük rapor al götür senden iyisi olmaz şu dünyada 😁 😆
P
Pro ⭐ 18y
5günlük rapor al götür senden iyisi olmaz şu dünyada 😁 😆

😁 😁 Bence SF'yi dinle 🤝
R
Rapp3R ⭐ 18y
hangi arkadaşım olrsa olsun kız erkek fark etmez genelde bebek eşyaları alır sora bilimum hediyeleri veririm bi arkadaşıma emzik almıştım birine biberon en sonda yılbaşı çekilişinde sınıfta süslü bi paketin içine güzelce gazeteye sarılmış bebek bezi hediye ettm ama sevdiğin kızsa işler değişir hafızanı zorla anlamlı bişeyler al takip ettiği dizi sevdiği karakter fln varsa onu hatırlatan bişey olur en azından mutlu olur 😄
A
oda parfümü al biz arkadaşlar arasında herkes toplaşıp tek bi tane oda parfümü alıyoruz 1 milyon 😎 işin şakası bu tabi kız özelse bu şiir kitabını denemelisin..
H
HnTRue ⭐ 18y
Akvaryuma koy 2 balık ona götür

👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: