Icerige atla
Extraloob

Sevgilimin Doğum Günü Yaklaşıyor

· 11 Yanıt · 5.2K görüntüleme
B
BigWarLike OP ⭐ 19y
Merhabalar,
Arkadaşlar 8 gün sonra sevgilimin doğum günü. Aklımda bir sürü şey var fakat hiçbirini yapamıyorum. O gün çalışıyor. Akşam saat 8:30'da işten çıkacak 9:30 da evde olması gerekiyor. 1 saatimiz var. Mecburen arabada geçireceğiz o vakti. Ne gibi süprizler yapabilirim arabada ? Yardımcı olabilir misiniz? Torpidoya çiçek mı koysam..Bir tane video çekip onu mp3 e çevirip müzik açıyormuş ayağına dinletmek istiyorum. Bu tarz değişik fikirleriniz varsa söyler misiniz 😊
Saygılar.
11 Yanıt
P
piemde ⭐ 15y
Video çekip mp3 çevireceğine direk ses kayıt et 😄 BigIQLike
B
BigWarLike OP ⭐ 19y
hacım iphone kullanıcısıyız. 😊 sıkıntı oluyor 😊
P
piemde ⭐ 15y
Kappa
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Keşke benimde böyle bir derdim olsa whiteangel
Yaralı style
B
BigWarLike OP ⭐ 19y
Keşke benimde böyle bir derdim olsa whiteangel

Biraz da akıl versen iyi olacaktı 😊 Hacım tamamen tesadüfen oldu herşey. Aşkı aramayın o sizi bulur 😄
B
BigWarLike OP ⭐ 19y
*Güncelleme*
Kız beni aldattı 😄
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Yakismadi:cry:
Flexi
Flexi ⭐ 14y

*Güncelleme*
Kız beni aldattı 😄

[IMG width="26px"]https://media.tenor.com/RQk2veqX2xIAAAAC/occhirotanti.gif
B
BigWarLike OP ⭐ 19y

Yakismadi:cry:

[IMG width="26px"]https://media.tenor.com/RQk2veqX2xIAAAAC/occhirotanti.gif

2016 yılında başka bir erkekle gördüm. El ele yürüyorlardı benimle sevgiliyken. Kimseye aşık olamam derken karşıma dünyalar tatlısı bir insan çıktı. İyisiyle kötüsüyle 5 yıl geçirdik. Evlenelim artık dedi. Annesiyle tanıştım. Annesi ilk görüşmede işin iyi değilmiş, işin kötüymüş, işin garanti değilmiş gibi 6-7 kere ithamda bulundu direkt olarak. 14.02.2017 yılında başladığımız 5 yıllık gül gibi ilişkimi 10.10.2021'de bitirdim.. Allah herkesin karşısına halden anlayan bir insan çıkarsın..
Flexi
Flexi ⭐ 14y

2016 yılında başka bir erkekle gördüm. El ele yürüyorlardı benimle sevgiliyken. Kimseye aşık olamam derken karşıma dünyalar tatlısı bir insan çıktı. İyisiyle kötüsüyle 5 yıl geçirdik. Evlenelim artık dedi. Annesiyle tanıştım. Annesi ilk görüşmede işin iyi değilmiş, işin kötüymüş, işin garanti değilmiş gibi 6-7 kere ithamda bulundu direkt olarak. 14.02.2017 yılında başladığımız 5 yıllık gül gibi ilişkimi 10.10.2021'de bitirdim.. Allah herkesin karşısına halden anlayan bir insan çıkarsın..

anlaşılan BigBadLuckLike olmuş senin ilişki hayatın. Umarım karşına iyi insanlar çıkmaya devam eder. 🍺

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: