Evet bu günlerde cebimde param var ve beni takmayan arkadaşlarım her gün mesaj atar oldu. Genede her gün takılıyoruz. Şimdi sormak istiyorum. Para denilen bu illet herşeyden neden güçlü ?
Anladım Ki..
· 12 Yanıt · 980 görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Çünkü herşey para
Hiç kimse, hiç kimse sen değil, hiç kimse senin gibi canımdan öte can değil.
Special thx to FlexiBu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildi
Çünkü**
her şey**
Çünki herşey para
Çünkü**
her şey**
Canım kardeşim bence o parayı değerlendir iddaa falan oyna parayı çoğalt yoksa yersin hepsini 😄
Temet Nosce
⭐ 17y
İşte bu günlerde anlarsın adam gibi adamları. Kimin dost,kimin paranın kölesi haline geldiğini.
Kendin gibi paralı arkadaşlar edin 😄
Üniversite geldi aklıma 5 parasız 3 arkadaşım vardı sigara parası çıkışmayınca yemek yiyemezdik. Benim param vardı ve sigara içmediğim halde onlara ayak uyduruyodum 😄
Üniversite geldi aklıma 5 parasız 3 arkadaşım vardı sigara parası çıkışmayınca yemek yiyemezdik. Benim param vardı ve sigara içmediğim halde onlara ayak uyduruyodum 😄
Benimde harçlığım arttıkça bütün millet sigara istemeye, yemek ısmarlatmaya başladı deli olmaya başladım, daha yanımda para taşımayacam. 😄
Oha çok havalısın. <3 😜
Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildiÇünki herşey para
Çünkü**
her şey**
Oha çok havalısın. <3 😜
Alacaksın eline para tomarını ellerini 90derece açı yapıp (klasik para savuşturma) savuşturucaksın parayı ve şöyle diyeceksin, 'alın köpekler sizin istediğiniz bu, ben değilim!!!'
not: söylediğin insanlar en büyük nefret duyduğum tipte insanlardır.
not: söylediğin insanlar en büyük nefret duyduğum tipte insanlardır.

Vay be Kağıdın Gücü adına 😊
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
nasıl böyle bir hataya düşerim daral:
Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildiÇünki herşey para
Çünkü**
her şey**
nasıl böyle bir hataya düşerim daral:
Bu mesaj ironEyE rumuzlu uyeden alinti yapildi
😆
Benimde harçlığım arttıkça bütün millet sigara istemeye, yemek ısmarlatmaya başladı deli olmaya başladım, daha yanımda para taşımayacam. 😄Bu mesaj Duygusuzz rumuzlu uyeden alinti yapildiÇünki herşey para
Çünkü**
her şey**
Oha çok havalısın. <3 :P
😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap