Icerige atla
Extraloob

Ankara-Altındağ Otel, Pansiyon

· 14 Yanıt · 3.7K görüntüleme
A
AngeLicMoon OP ⭐ 16y
Merhabalar,
Arkadaşlar birkaç haftaya sevgilimin yanına ankaraya gideceğim. Sevgilim 18 yaşını 5-6 ay sonra dolduracak. Sizce bir sıkıntı olur mu ? Ankara'ya daha önce hiç gitmedim. Sevgilimle baş başa kalmak istiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
14 Yanıt
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
İnşallah sizi orda kesmezler
Yaralı style
A
AngeLicMoon OP ⭐ 16y
niye öyle dedin ki ? her sevgilisiyle gezeni kesiyolar mı
S
seskes ⭐ 19y
ankara tekin yer değil sizi orda yani bilmiyorum da neyse, hiç bi otel pansiyon da almaz reşit olsa dahi almaz çoğu yer ki reşit değil diyosun
A
AngeLicMoon OP ⭐ 16y
Anladım kardeşim sağolasın. Günlük kiralık ev kiralasak nası olur ki ?

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Oralar tekin yerler değil , bizim arkadaş orada okuyo ,okulun dışında dolaşırken 3kişi önünü çevirip küpesini çıkarttırdılar.
Günlük ev kiralasan daha iyi olur ama pahalıya patlar.
edit: Bunlardan kaynıyor
http://alkislarlayasiyorum.com/m/conten ... ayan-apaci
Yaralı style
J
Judas ⭐ 19y
Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
Oralar tekin yerler değil , bizim arkadaş orada okuyo ,okulun dışında dolaşırken 3kişi önünü çevirip küpesini çıkarttırdılar.

tipik ..evladı kızda hata nasıl olduda sevgili olmuş bu gavatla daral:
sevgilisinin yanına gidicek arkadaşa gelirsek ankara ne kadar memur şehri olsada tutucu bir şehiridir. örnek vermek gerekirse biz izmirliyiz annem bi keresinde yeni eşiyle ankaraya gitmiş (anne baba ayrı :D) normal kot pantolon t-shirt giyinik halde baş açık gelen geçen yanında eşi olmasına rağmen öküz gibi bakınıp duruyormuş. yani tutacağın pansiyon sahibi falanda böyle tiplerden olursa 😄 odayı verir polis baskını yaptırır A:SDA:DFSg 😈
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Bu mesaj Judas rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi

tipik ..evladı kızda hata nasıl olduda sevgili olmuş bu gavatla daral:
sevgilisinin yanına gidicek arkadaşa gelirsek ankara ne kadar memur şehri olsada tutucu bir şehiridir. örnek vermek gerekirse biz izmirliyiz annem bi keresinde yeni eşiyle ankaraya gitmiş (anne baba ayrı :D) normal kot pantolon t-shirt giyinik halde baş açık gelen geçen yanında eşi olmasına rağmen öküz gibi bakınıp duruyormuş. yani tutacağın pansiyon sahibi falanda böyle tiplerden olursa 😄 odayı verir polis baskını yaptırır A:SDA:DFSg 😈

Dolmuş bekliyorum ,şort giymiş bir kız geçti , yanımdaki abide buralar çok bozuldu diyor 😁
Yaralı style
A
AngeLicMoon OP ⭐ 16y
Ceza sen ankaralısın galiba 😊
Judas kardeş sende çok iyi moral veriyorsun sağolasın. Burdan arar konuşurum adamlarla kız arkadasımla kalıcam uygun olur mu diye bakalım yaa olmadı ceza evini açar 😊
D
otele değilde pansiyona götürürsen sıkıntı çıkmaz otelde de çıkmaz ama pansiyon iyidir.
A
AngeLicMoon OP ⭐ 16y
Çok teşekkürler cevaplarınız için.
F
frityus ⭐ 17y
En kötü ölürsünüz be olm
Vanity
Vanity ⭐ 16y
kızılayda günlük kiralık evler var bakın hürriyetten. en sağlam yer kızılay kimse kimseye karışmaz.
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Bu mesaj AngeLicMoon rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ceza sen ankaralısın galiba 😊
Judas kardeş sende çok iyi moral veriyorsun sağolasın. Burdan arar konuşurum adamlarla kız arkadasımla kalıcam uygun olur mu diye bakalım yaa olmadı ceza evini açar :)

La gardaş angaralı deyilik , ama keçiören bebesi sayılırık.
Üst yorumda arkadaşın dediği gibi kızılaydan ev bulursan kimse karışmaz , ama bir hata yapıp sevgilinle güvenparka oturursan birkaç gül satıcısıyla kapışman gerekebilir.
Yaralı style

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: