Icerige atla
Extraloob

[__anilg__]Killed Lord Yarkan...

· 16 Yanıt · 3.2K görüntüleme
A
anlg OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
4 drop^^
16 Yanıt
C
CWsaila ⭐ 19y
kutlarım
kahvekeyfi Wink
A
anlg OP ⭐ 19y
tşkrler^^
T
Torquel ⭐ 19y
tebrikler
M
muratko193 ⭐ 19y
Tebrikler Droplar Ne Acaba Razz
A
anlg OP ⭐ 19y
saolun droplar male garm 74 foot armor76 legs dierleride dandik eu item hepsi repairli..
L
tebrikler
A
anlg OP ⭐ 19y
tşkkr!
R
Ray_jovan ⭐ 19y
tbrkler
S
SaSuKe ⭐ 19y

-Resim Silinmiş.
4 drop^^

abi sen spartada degilmisin bende spartadayım masterınız KoyKicina bülent abi dimi Very Happy extrabeer
N
Narqotic ⭐ 19y
Güzel Başarıların Devamı Dilerim
A
anlg OP ⭐ 19y

-Resim Silinmiş.
4 drop^^

abi sen spartada degilmisin bende spartadayım masterınız KoyKicina bülent abi dimi Very Happy extrabeer

evet aynen öle..sn kmsn char name?
S
SaSuKe ⭐ 19y

-Resim Silinmiş.
4 drop^^

evet aynen öle..sn kmsn char name?

ben TR_NUKER_FR bülent abiyle çok eskiden tanırım SHINOBI nın en eski ezigiydim Very Happy ben girdigimde KoyGotune felan hep 60lı lvl'lerdeydi bende 21lvl dim sagolsun BOMBACI almıştı hepsi çok iyi adamlar extrabeer hala bülent abiyle görüşürüz arada bir
S
SaSuKe ⭐ 19y
bu arada belirtelim Very Happy kimse SultanS guıldını ezik sanmasın yeni açılmıştır sadece 80lvl TÜRK arkadaslar alınmaktadır o yuzden resim felan yok daha yeni guıld Mr. Green
B
baris1992 ⭐ 19y
Tebrikler
A
anlg OP ⭐ 19y

bu arada belirtelim Very Happy kimse SultanS guıldını ezik sanmasın yeni açılmıştır sadece 80lvl TÜRK arkadaslar alınmaktadır o yuzden resim felan yok daha yeni guıld Mr. Green

aynen 5 lv beklioz az kaldı yakında sağlam resim yapalım^^ warlar baslasın herkez tanır sultanı xD ewet iyi insanla r bizde hr gün tsden gşüşüozz ..:)nse hadi eyw

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: