Icerige atla
Extraloob

ANATOLIAN guıldı SATILIKTIR!!!nerdeyse lwl 5 tır %83!!!!

· 11 Yanıt · 2.5K görüntüleme
G
gRaNdFlaSh OP ⭐ 19y
evet arkadaşlar guıld satılıktır....fıyatı henuz belırlemedım talepler uzerıne degerlendırıcem!!!verılen gold olursa herculestekı thampırpıchım engın ıste nıckıne neyse sana vercem Mr. Green
11 Yanıt
G
gRaNdFlaSh OP ⭐ 19y
sadece lwl up fıyatlarını alacam+5m gold ısım ıcın.....yaklasık 3+9+15+5=32m edıo ama 30me satılıktır...veyahut 30 ytlye!!!
T
Yaw Sen Dönmücenmi Bu Serwer a Alla alla Evil or Very Mad
G
gRaNdFlaSh OP ⭐ 19y

Yaw Sen Dönmücenmi Bu Serwer a Alla alla Evil or Very Mad

seneye yaza donucem 76 sun blade shıeld ıle Mr. Green ama eger kankalarım arkadaslarım hala orda olursa...
T
Gec Diilmi Evil or Very Mad
G
gRaNdFlaSh OP ⭐ 19y
artık hıc donmıcem Mr. Green pazartesı gıdıo char 50 ytlye hehe Twisted Evil
E
EviLQin ⭐ 19y
lan gelsene marsa ben geçtim Twisted Evil Twisted Evil amcam pc aldı 400 ram ama idare edioz dün gece geçtim 24 lwl şuan bowman sende gel silk almadım ben gel silkte al hazır guild var vatan diye arklar var sende gel plsss Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil bi tane 40 lwl var gerisi 35+ 3-5 kişi var işi bilen geçmemiş bowmanla yakarız ortalığı Twisted Evil Twisted Evil
T
Torquel ⭐ 19y
cuss marsta 40mi var?Eskiden bot kullanan en babaydi simdi cook parası olan en baba
M
muratko193 ⭐ 19y

cuss marsta 40mi var?Eskiden bot kullanan en babaydi simdi cook parası olan en baba

Satılık Olan Guild Hercules de Birader Wink
T

sadece lwl up fıyatlarını alacam+5m gold ısım ıcın.....yaklasık 3+9+15+5=32m edıo ama 30me satılıktır...veyahut 30 ytlye!!!

Warmı Artıran Mr. Green
E
EviLQin ⭐ 19y
şuan bi 52 52 gördüm Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: