Icerige atla
Extraloob

Anasayfa ÜstünDe Login oLma Ekranı İstiyorum !!!

· 15 Yanıt · 1.2K görüntüleme
R
RadmisaL OP ⭐ 17y
Bıldıgımız gibi extraloob'a üye girişi yapmak için Giriş>İd-Pw yapmamız gerekiyor.Ancak Ben Gırıs boLumunu Ana sayfanın ustunde veya herhangı bır yerınde Bır yere tıklanmadan olmasını istiyorum.

Örn: Bir konuya girdik ve üyeliğimize girmeyi unutmusuz o konudayken ornek sağ ustekı giriş bolumunden hemen uyelıgımı girip konuya devam etmek ıstıyorum

Gereğinin Yapılmasını Arz Ederım . İyi Forumlar
15 Yanıt
B
Beatraax ⭐ 19y
Gerek yok .
Bir konuda incelemedesin ve login olmayı unutmuşsun .
Üzerinde olduğun konunun linkini CTRL+C ile kopyaladıkdan sonra anasayfadan login olursun .
Seni yine anasayfaya atar sonrasında sen CTRL+V yardımı ile konuya dönebilirsin . 👍 ☕
I
Bu şekilde daha şık, daha kullanışlı.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ilginize teşekkür ederiz ama öneriniz gereksiz zati herkes sitemizde ve browser autologin özelliği var ^^
H
Hyperion ⭐ 17y
Bıldıgımız gibi extraloob'a üye girişi yapmak için Giriş>İd-Pw yapmamız gerekiyor.Ancak Ben Gırıs boLumunu Ana sayfanın ustunde veya herhangı bır yerınde Bır yere tıklanmadan olmasını istiyorum.

Örn: Bir konuya girdik ve üyeliğimize girmeyi unutmusuz o konudayken ornek sağ ustekı giriş bolumunden hemen uyelıgımı girip konuya devam etmek ıstıyorum

Gereğinin Yapılmasını Arz Ederım . İyi Forumlar

bir daha girerken beni hatırla de olsun bitsin kuzum 👍 😘
R
RadmisaL OP ⭐ 17y
ilginize teşekkür ederiz ama öneriniz gereksiz zati herkes sitemizde ve browser autologin özelliği var ^^

Ben De Auto Login kullanıyorum Ama çerezleri Temizlemek zorunda oLdugum ıcın Auto Login İptal oLuyor Bence Bıraz anlayısLı oLaLım cıdden buyuk bır sorun Cerezlerını temızleyenler İçin. CTRL-C > CTRL V Yapmayı bızde bılıyoruz ama hepsı zaman kaybı Bence

Gene de ılgınız ıcın ve Uyelerınızın IstekLerıne Onem verdıgınız Icın teşekkur Ederım !
H
Hyperion ⭐ 17y

Ben De Auto Login kullanıyorum Ama çerezleri Temizlemek zorunda oLdugum ıcın Auto Login İptal oLuyor Bence Bıraz anlayısLı oLaLım cıdden buyuk bır sorun Cerezlerını temızleyenler İçin. CTRL-C > CTRL V Yapmayı bızde bılıyoruz ama hepsı zaman kaybı Bence

Gene de ılgınız ıcın ve Uyelerınızın IstekLerıne Onem verdıgınız Icın teşekkur Ederım !

sırf senin için oto login yapacağım kuzum 🍺 😘 ☕
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Yapmak 1 dakika alır lakin forumun görünüşünü bozar vede pek bir gereği yok.
R
RadmisaL OP ⭐ 17y

sırf senin için oto login yapacağım kuzum 🍺 😘 ☕

Peki LvsZoC Sen benım bıLgısayarıma yenı Program Kurucagını İddia edıyorsun yada İnsanların bılgısayarlarına eklentı yapacagını soyluyorsun Biz sana nasıL guvenırız Kı tanımayız Etmeyiz Senı , Lutfen Yapamayacagın seyLer ıcın Boyle Konsuma + LvsZoC Msn'deki konusmalarına Lutfen Dıkkat et Sen bu sıtenın Yetkılılerndensin bense bu sitenin kullanıcısıyım Bunu unutma(Devam Edersın Daha Üst MerciğLere şıkayette Buluncagım )
A
Anthem ⭐ 18y
buda exl'nin sitili ^^ (baska yerde bulamazsın 😜 )
H
Hyperion ⭐ 17y

Peki LvsZoC Sen benım bıLgısayarıma yenı Program Kurucagını İddia edıyorsun yada İnsanların bılgısayarlarına eklentı yapacagını soyluyorsun Biz sana nasıL guvenırız Kı tanımayız Etmeyiz Senı , Lutfen Yapamayacagın seyLer ıcın Boyle Konsuma + LvsZoC Msn'deki konusmalarına Lutfen Dıkkat et Sen bu sıtenın Yetkılılerndensin bense bu sitenin kullanıcısıyım Bunu unutma(Devam Edersın Daha Üst MerciğLere şıkayette Buluncagım )

1) Programı yapınca görüşürüz bro
2) İster indirirsin ister indirmezsin o sana kalmış... İsteyen kullanır istemeyen kullanmaz
3) ExL de yönetim kademesi mod ve üstüdür

ps: eylül sonu görüşeceğiz unutma 😄 😜
R
RadmisaL OP ⭐ 17y

2) İster indirirsin ister indirmezsin o sana kalmış... İsteyen kullanır istemeyen kullanmaz

ps: eylül sonu görüşeceğiz unutma 😄 :P

Kusura Bakmayın Ama nerede Gorusecegız Bu nasıL bır Tehdıttır Ayıp Cıdden Cok Ayıp
H
Hyperion ⭐ 17y

ps: eylül sonu görüşeceğiz unutma 😄 :P

Kusura Bakmayın Ama nerede Gorusecegız Bu nasıL bır Tehdıttır Ayıp Cıdden Cok Ayıp

bro okulu bıraktın galiba 😄 😄
R
RadmisaL OP ⭐ 17y
Sızın egıtım HayatınızLa Is hayatınız Bır mı acaba , Ben burda Sızın kullanıcınızım Sözlerınıze Dıkkat edın Özel hayatı bır kenara bırakın
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Kilit , gereksiz konuşmayınız.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: