Icerige atla
Extraloob

An itibariyle internet hızım

· 16 Yanıt · 2.3K görüntüleme
bluesman
bluesman OP ⭐ 17y

20 gün içinde sınırsız dediğim internetimi 83 gb yapmışım.Superonline hızımı düşürdü aradım hızım düştü sorun bende mi sizden mi kaynaklanıyor dedim kotanız 83 gb olmuş sınırsızında bir sınırı var 50gb dedi bu nedenle 10 gün hızınız düşük olacaktır dedi. ☕
16 Yanıt
X
XBosstarix ⭐ 18y

20 gün içinde sınırsız dediğim internetimi 83 gb yapmışım.Superonline hızımı düşürdü aradım hızım düştü sorun bende mi sizden mi kaynaklanıyor dedim kotanız 83 gb olmuş sınırsızında bir sınırı var 50gb dedi bu nedenle 10 gün hızınız düşük olacaktır dedi. ☕

Yuh bu ne surprised1 . ttnet en azından 3mbs ye düşürüyo bunlar ne yapmış böyle olmadi:
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Bu düşmüş hali benim internetim hep 0.70 çekiyor 😞
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
3mb'e düşürmesi lazım yinede.
D
djfko ⭐ 18y
ahahaha koptum ya 😄 sinirsizinda bir siniri vardir demek ha 😄

Bende superonline kullanıyorum . Bende 100 GB kadar indirme yaptım ama hızım 3mbit.
L
LostWays ⭐ 19y
3'e düşmesi lazım ama benimkini de 1'e düşürdüler geçen, aradım bana hat ne kadar destekliyorsa o kadar gelir diyor. Ulan mal, ben 2 senedir 8mbit ile download yapıyorum, bu ay da 8mbit ile 50gb'ı geçmişim ki 1'e düşmüş. 3 defa arıza kaydı falan bıraktırdım sonunda sesimi iyice yükseltince hallettiler. (ttnet)

Ara sonuna kadar kavga et yani.
D
duzceli81 ⭐ 17y
benimde son 3-4 aydır 50 gb kota geçince 4-5 mb dusuyordu bu ay nedense 3 mb düştü :S ttnet 3 mb yetiyo en azından hd izlenebiliyor :d
Unfaithful
Unfaithful ⭐ 16y
Benimde ttnet adil kullanım aştınız 3mb/sn düşecek die uyarı geldi. Şuan speed test yaptım bu cıktı.

Eger arada bir çocukluk yapmayacaksan,Büyümenin bir anlamı yok.
Ufck
Ufck ⭐ 16y
benim net 3mbit isterse düşürsün 😄 sıkıntı yok 😄
[F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi..
I
ironEyE ⭐ 18y
Uydunet en iyisi yemin ediyorum bak 10mbit benim net ne indirirsen indir kota sınırı falan da yok ama sanırım fiyatı tuzlu babama hiç sormadım. 😄
Incandescent
bende 20mb internet kullanıyorum kotayı geçtiği zaman 3 e düşüyor
Web Site :GFOX Next Roleplay
.NET
.NET ⭐ 19y

AKK'dayim
[F New]Solo Gitarist
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bugün 2-3 saattir net adil kullanım kotasından çıktı nedense.300kb ilen indirmem gereken yerde 1.5 mb ile çekiyorum. Genel bir şey mi bu yoksa bana kıyak mı geçiyorlar 😊
C
sınırsızında bir sınırı var o komik ya
Z
Zippy ⭐ 15y
1 hafta önce akk'ya takıldım ama eve tivibu bağlandı hız 14mb oldu demişlerdi. şuan tv açık

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: