İyi günler arkadaşlar.Bir kaç ay önce internet hızım baya iyydi.Bazı sitelerden direk olarak 1.1m/s indirebilioyrdum internet dowloand manager sayesinde tamindir,gezginler gibi direk link veren sitelerden bu hızlarda indiriyordum.Şimdi hızım 700 680 gibi oldu speedtest yapdığım zaman 7/mb falan çıkıyor ping 62 1 kaç ay önce yaptığımda ise 7.5 .8 falan çıkıyordum şimdi acaba neden böyle akk yi aşmadım.
Virüs veya herhangi bişey olduğunu sanmıyorum.
İnternet Hızım Yavaş Yardım edecek ?
· 8 Yanıt · 2.7K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
ben 2 ay önce 7mbitken şimdi 1,5 2 anca görüyorum. senin gene iyiymiş.
Türkiyede internet olayına akıl sır ermiyor.Bi bakmışsın 5 ping bi bakmışsın 100.Normal yani
En iyi yapabileceğin iş modemin fişini çekip 10sn bekledikten sonra tekrar takıp açmak yok bundada düzelmiyorsa 444'lü o olan kutsal numarayı arıyorsun derdine derman bulmak için 🍺
A
AngeLicMoon
⭐ 16y
Bu mesaj Xperyon rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sabahtan beri 8 tane çarı oyuna sokuyorum slotuna götürüyorum starta tıklıyorum 2 mob kestikten sonra net gidiyor. TTNET :'(
En iyi yapabileceğin iş modemin fişini çekip 10sn bekledikten sonra tekrar takıp açmak yok bundada düzelmiyorsa 444'lü o olan kutsal numarayı arıyorsun derdine derman bulmak için 🍺
Sabahtan beri 8 tane çarı oyuna sokuyorum slotuna götürüyorum starta tıklıyorum 2 mob kestikten sonra net gidiyor. TTNET :'(
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
surprised1
ben 2 ay önce 7mbitken şimdi 1,5 2 anca görüyorum. senin gene iyiymiş.
surprised1
Bu mesaj AngeLicMoon rumuzlu uyeden alinti yapildi
hah unutmadan bazende net gidiyor yani modem kendiliğinden kapanıyor Lol oynarken başka zaman olmuyor cs sro falan oynarken
Bu mesaj Xperyon rumuzlu uyeden alinti yapildiEn iyi yapabileceğin iş modemin fişini çekip 10sn bekledikten sonra tekrar takıp açmak yok bundada düzelmiyorsa 444'lü o olan kutsal numarayı arıyorsun derdine derman bulmak için 🍺
hah unutmadan bazende net gidiyor yani modem kendiliğinden kapanıyor Lol oynarken başka zaman olmuyor cs sro falan oynarken
Bu mesaj ChouseTc rumuzlu uyeden alinti yapildi
Şaşırma, kapatıp süperonline'a geçmeyi düşünüyorum. Netlimitsiz paket ve akk geçilmemiş haliyle şuanki hızım;

Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildiben 2 ay önce 7mbitken şimdi 1,5 2 anca görüyorum. senin gene iyiymiş.
surprised1
Şaşırma, kapatıp süperonline'a geçmeyi düşünüyorum. Netlimitsiz paket ve akk geçilmemiş haliyle şuanki hızım;

Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap