Icerige atla
Extraloob

İnternet Hızım Yavaş Yardım edecek ?

· 8 Yanıt · 2.7K görüntüleme
T
Tauriel OP ⭐ 15y
İyi günler arkadaşlar.Bir kaç ay önce internet hızım baya iyydi.Bazı sitelerden direk olarak 1.1m/s indirebilioyrdum internet dowloand manager sayesinde tamindir,gezginler gibi direk link veren sitelerden bu hızlarda indiriyordum.Şimdi hızım 700 680 gibi oldu speedtest yapdığım zaman 7/mb falan çıkıyor ping 62 1 kaç ay önce yaptığımda ise 7.5 .8 falan çıkıyordum şimdi acaba neden böyle akk yi aşmadım.
Virüs veya herhangi bişey olduğunu sanmıyorum.
8 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
ben 2 ay önce 7mbitken şimdi 1,5 2 anca görüyorum. senin gene iyiymiş.
Z
Zippy ⭐ 15y
Türkiyede internet olayına akıl sır ermiyor.Bi bakmışsın 5 ping bi bakmışsın 100.Normal yani
X
Xperyon ⭐ 15y
En iyi yapabileceğin iş modemin fişini çekip 10sn bekledikten sonra tekrar takıp açmak yok bundada düzelmiyorsa 444'lü o olan kutsal numarayı arıyorsun derdine derman bulmak için 🍺
A
Bu mesaj Xperyon rumuzlu uyeden alinti yapildi
En iyi yapabileceğin iş modemin fişini çekip 10sn bekledikten sonra tekrar takıp açmak yok bundada düzelmiyorsa 444'lü o olan kutsal numarayı arıyorsun derdine derman bulmak için 🍺

Sabahtan beri 8 tane çarı oyuna sokuyorum slotuna götürüyorum starta tıklıyorum 2 mob kestikten sonra net gidiyor. TTNET :'(
T
Tauriel OP ⭐ 15y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi

surprised1
T
Tauriel OP ⭐ 15y
Bu mesaj AngeLicMoon rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Xperyon rumuzlu uyeden alinti yapildi

Sabahtan beri 8 tane çarı oyuna sokuyorum slotuna götürüyorum starta tıklıyorum 2 mob kestikten sonra net gidiyor. TTNET :'(

hah unutmadan bazende net gidiyor yani modem kendiliğinden kapanıyor Lol oynarken başka zaman olmuyor cs sro falan oynarken
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Bu mesaj ChouseTc rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi

surprised1

Şaşırma, kapatıp süperonline'a geçmeyi düşünüyorum. Netlimitsiz paket ve akk geçilmemiş haliyle şuanki hızım;

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: