Icerige atla
Extraloob

Amerikalılar , Türkiye hakkında ne biliyor ?

· 22 Yanıt · 2.5K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Video'nun altında falan herkes aşağılandık , öldük bittik tarzı yorumlar yapmış.Ben etkilendim açıkçası bu kadar çok şey bilmelerinden , eğlenceli bir video olmuş bence.

Bu video'da fransızlara soruyorlar , f5'in türk kebabından daha az tanındığının bir kanıtı neticesinde bir video olmuş yine 🤤
22 Yanıt
Z
Zippy ⭐ 15y
Fransızlara bakmadım ama ilk videonun sonuna kadar izledim.Çok hoş olmuş bence bazı yorumlara iyi güldüm.Fazla bile biliyorlar
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Amerika'da daha çok tanınıyormuşuz şaşırdım vallahi, fransızlar tırt çıktı.

dn: Amerika röportajında adamın birine TÜRKİYE deniliyor, akla gelen ilk şeyler "Hasan şaş, Hakan Şükür, Hagi, Galatasaray ve İstanbul" gurur duydum doğrusu 🙏
Special thx to Flexi
S
ilk videoyu sonuna kadar izledim hakkımızda pek birşey bilmiyorlar gelenler haricinde. buda bizim denizaşırı ülkelere kendimizi hala tanıtamamızdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum şimdi fransızları izlicem 😊 birde galatasarayın bilinmesi ayrı bir güzellik.
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Bence amerikada verilen cevaplar hoş türkiyede amerikayı sorsan bizim halka söyliyeceği sadece 1-2 çok bilindik şey olur o bile zor
S
fransızlar çok cahil ya
M
Minotoche ⭐ 17y
Amerikalılardaki o çekik gözlü Türkiye'ye dua eden adam çok hoşuma gitti 😊

Fransızlara baktığımızda sordukları adamlar sadece anı yaşıyan insanlar gibi geldi bana o yüzden fransızlara bakmamak lazım. Ve kültürlü adam belli oluyor gerçekten, fransızlardaki o kır saçlı adam 😊
S
SirGLooMy ⭐ 15y
Bu mesaj Spiritualized rumuzlu uyeden alinti yapildi
fransızlar çok cahil ya

sen fransızlar hakkında ne biliyorsun?

iki video da hoş olmuş
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
"Kafa adamlarsınız işte" 😁
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Bu mesaj SirGLooMy rumuzlu uyeden alinti yapildi
fransızlar çok cahil ya

iki video da hoş olmuş

Hasan sen yaşıyor musun ya 😁
Special thx to Flexi
Slim Shady
Slim Shady ⭐ 14y
Eğlenceli olmuş. 😁
C
Crusade ⭐ 18y
Kız biliyormuş haritadaki yeri ben bilmiyorum xd
Sen ne biliyon Türkler hakkında kanki @Phaldor
S
seskes ⭐ 19y
such skill much noob XD

saka bi yana adamlar başkentimizi bile biliyor, başka bir televizyon programının yaptığı vardı, bir Türkiye'nin bir ilinde başkentimiz neresi diye soruyorlar istanbul diye cevapliyorlar XD çok görmemek lazim bence başarılı
S
fransızlar çok cahil ya

iki video da hoş olmuş

senden çok bildiğim kesin
T
tenpanter ⭐ 17y
fransızlar çok cahil ya

iki video da hoş olmuş

Ergen işi cevaplar xd
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

Ergen işi cevaplar xd

+1
Special thx to Flexi
S
ya siz beni nerden tanıyorsunuz da ergen olduğumu çıkarıyorsunuz çoğunuz daha liseye gidiyor hala milleti tanımadan eleştiriyorsunuz adam yönetici olcak +1 demiş ya sen beni tanıyon mu ki yorum yapıyon kimsin sen? ergen olduğumu nerden biliyorsun kaç defa gördün hayatında. seni dünya haritası gibi çizerim gelmişsin benim fransız bilgimi eleştiriyorsun?? benim hayatım harita yabancı insanlar 2-3 kendini bilmez kendi çalıp kendi oynuyor. alın formunuzu çalın kafanıza iki eğlenmek için giriyordum ama böyle insanlar varken daha girmem zaten. soytarılık benim işim değil.
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
@Spiritualized
Kesinlikle haklı hedef belirtmeden söylüyorum yazılan yorumları konu dışında alay içerikli cümlelerden uzak durun işiniz ve alakanız olmayan yerde boş teneke gibi ses çıkarıp ortamı germeye gerek yok.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
@Spiritualized
Kesinlikle haklı hedef belirtmeden söylüyorum yazılan yorumları konu dışında alay içerikli cümlelerden uzak durun işiniz ve alakanız olmayan yerde boş teneke gibi ses çıkarıp ortamı germeye gerek yok.

+
1
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
ya siz beni nerden tanıyorsunuz da ergen olduğumu çıkarıyorsunuz çoğunuz daha liseye gidiyor hala milleti tanımadan eleştiriyorsunuz adam yönetici olcak +1 demiş ya sen beni tanıyon mu ki yorum yapıyon kimsin sen? ergen olduğumu nerden biliyorsun kaç defa gördün hayatında. seni dünya haritası gibi çizerim gelmişsin benim fransız bilgimi eleştiriyorsun?? benim hayatım harita yabancı insanlar 2-3 kendini bilmez kendi çalıp kendi oynuyor. alın formunuzu çalın kafanıza iki eğlenmek için giriyordum ama böyle insanlar varken daha girmem zaten. soytarılık benim işim değil.

Ergen olmadığını söylüyorsun fakat daha bir insanla nasıl tartışılır, karşındakine nasıl hitap edilir onu bilmiyorsun. 🤔

/Süresiz yasaklama aldın, senin gibi 1000 üyemiz olacağına efendi, adam akıllı 10 üyemiz bize yetecektir. İyi forumlar.
Special thx to Flexi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: