Icerige atla
Extraloob

alllah askına str glavıe cıler bakın

· 18 Yanıt · 2.1K görüntüleme
S
ShiZE OP ⭐ 19y
lutfen flame body wınstown serısını acayımmı beyler bana cok lazım olurmu?? yada acmayayımmı lutfen acıl yardım
18 Yanıt
J
Jigsaw ⭐ 19y
Phy attack arttıranı maxla. Ama yeni kitap açılmadan yapma yani. 1 yap bırak yeni kitap gözükünce hepsini max'la. Çünkü sadece süre arttırıyor 2-3'te. En başlarda o az gelen sp önemli. Wink
S
ShiZE OP ⭐ 19y
jıgsaw onun yerıne ben heukseldekı 10 lwl da acvılan serıyı maxlasam olmazmı??
S
ShiZE OP ⭐ 19y
onun yerıne 10 llwl da acılan serıyı heukseldekı onu maxlasam olmazmı yaw yardımmmmmm Crying or Very sad
J
Jigsaw ⭐ 19y
Hee 10 lvl diyosan daha buff açmasan da olur 20'ye kadar pek farketmiyor attack skillerine yoğunlaş.

viewtopic.php?f=101&t=15924

Bak burda çok güzel STR Glavie yapılandırması var. 10 LVL'de açılan 3. seri ise açmanı tavsiye etmem. Attack skillerin 4. Stun serisi 5. Ghost Spear serisi olsun. extraokk
S
ShiZE OP ⭐ 19y
mızrak fırlatmayı onun yerıne acayımmı?
J
Jigsaw ⭐ 19y
Tabii ama savaşırken kullanma ilk mızrak fırlatma ile vur sadece çekmek için veya rakip yaklaşırken.
S
ShiZE OP ⭐ 19y
jıgsaw ılerıyı dusunuyorum ben sence fırlatmayımı acam o skıllımı??
J
Jigsaw ⭐ 19y
Fırlatmayı aç ileriyi düşünüyorsan rehbere bak zaten 120 lvl bayağı bi ileri. Mr. Green
S
ShiZE OP ⭐ 19y
fırlatma mı flame body wınstown serısımı gıdem fırlkatma dıyosan flame body serısını hıc acmıcam eger flame body wınstown dıyosan fırlatmayı acmıcam hangısı fırlatmamı flame body mı?
S
ShiZE OP ⭐ 19y
ama cok etkılermı flame body yoklugu benı_???
J
Jigsaw ⭐ 19y
Flame body'siz olmaz ama şu an acelesi yok ilerde açarsın. Flame body bir str char için olmazsa olmaz. Rehberde anlatmışım ya kardeş baksana oraya. Razz Extranın da rehberi var. Cold ama o.
J
Jigsaw ⭐ 19y
Ney? Nolmuşum yaw? Mr. Green
B
Beijo ⭐ 19y
aeuhauehauhe Grafik Admin Mr. Green Mr. Green
J
Jigsaw ⭐ 19y
memberlist.php?mode=group&g=21

Ronin de olmuş grafik admin olduk, grafiklerin adminiyiz. Admin var ya içinde o yeter. Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: