Icerige atla
Extraloob

Allah Türkleri Korusun Onlarda olmasa :D

· 20 Yanıt · 1.4K görüntüleme
20 Yanıt
J
Journalist ⭐ 19y
zuhahahha koptum gece gece 😆
Q
Quattro OP ⭐ 19y
Bende yarıldım paylaşayım dedim

Ps: taze taze
C
cLonny ⭐ 18y
- Resim Silinmiş.

pluto'daki nick nedir?^^
P
😆
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
evet doğru birşey anlatıyor bu patch ile bir bug oluştu silkroadonline.net bug reportta var bu mesaj !
P
Bug var sorun o değil . Sorun anlatım tarzı 😜
M
Misproject ⭐ 19y
Bug var sorun o değil . Sorun anlatım tarzı :P

😁
W
WildKing ⭐ 19y
Aynnen bendede bole bı sorun war charım bower 5 lvl lık skilli atıyorum yan yan gıdıor . Sorun sadece bende var sanmıstım 😄
H
Cidden cok hos olmus yanlız benım Xbowda ıLk gorunce sasırmıstım sora farkettım herkezda var
Soldan soldan Gidiyor Boltlar=)
Q
Quattro OP ⭐ 19y

Bende de aynı bug varda! Sorun arkadaş gidip gelmiş düzelmemiş nereye gittin? gittiğin yerde ne yaptın? da düzelmesini bekliyon 😄

ps: Nick The_Mist
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y

Bende de aynı bug varda! Sorun arkadaş gidip gelmiş düzelmemiş nereye gittin? gittiğin yerde ne yaptın? da düzelmesini bekliyon 😄

ps: Nick The_Mist

😁
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
yanlız cok komıkte bunu sadece bır turk sormaz sımdı baska sekılde anlatabılen varsa anlatsın xD
ama konu komık e yoksa adam bole dıyebılırmı :
ya yenı gelen patch ten sonra okları 35 dereceye atıyorum 47 dereceymıs gıbı gıdıyor dese
ama yınede saol komıktı 😊
J
Jaysean ⭐ 18y
yanlız cok komıkte bunu sadece bır turk sormaz sımdı baska sekılde anlatabılen varsa anlatsın xD
ama konu komık e yoksa adam bole dıyebılırmı :
ya yenı gelen patch ten sonra okları 35 dereceye atıyorum 47 dereceymıs gıbı gıdıyor dese
ama yınede saol komıktı :)

ehü hoha hihi ehehe ohihih 😆
I
iwontcry4u ⭐ 19y

Anlatım tarzında sorun yok ki :? O kelimelerin normal yazılışı o şekilde zaten.Bn değişik birşey göremedim 🙄

Gidip gelme konusuna takıldıysanız ona bişey diyemem 😁
L
asdmasd
M
😄
X
XipeHocter ⭐ 19y
Evet Neden Gülüyosunuz Adam Doğru Diyo Ok'u Fırlatınca 2 Li gidio Gibi Sanki Bi Acayip Bug Oldu
K
Kai ⭐ 18y
bend ede war bu bug
E
evrensi ⭐ 18y
bug değil o özellikle yapmışlar menzilli atakların nerden geldiğini anlamamız için(miş 😄 )

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: