Allah Türkleri Korusun Onlarda olmasa :D
· 20 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
J
Journalist
⭐ 19y
zuhahahha koptum gece gece 😆
Bende yarıldım paylaşayım dedim
Ps: taze taze
Ps: taze taze
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
😆
evet doğru birşey anlatıyor bu patch ile bir bug oluştu silkroadonline.net bug reportta var bu mesaj !
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Bug var sorun o değil . Sorun anlatım tarzı 😜
M
Misproject
⭐ 19y
Bug var sorun o değil . Sorun anlatım tarzı :P
😁
Aynnen bendede bole bı sorun war charım bower 5 lvl lık skilli atıyorum yan yan gıdıor . Sorun sadece bende var sanmıstım 😄
H
HeartLess*X
⭐ 19y
Cidden cok hos olmus yanlız benım Xbowda ıLk gorunce sasırmıstım sora farkettım herkezda var
Soldan soldan Gidiyor Boltlar=)
Soldan soldan Gidiyor Boltlar=)
Bende de aynı bug varda! Sorun arkadaş gidip gelmiş düzelmemiş nereye gittin? gittiğin yerde ne yaptın? da düzelmesini bekliyon 😄
ps: Nick The_Mist
Bende de aynı bug varda! Sorun arkadaş gidip gelmiş düzelmemiş nereye gittin? gittiğin yerde ne yaptın? da düzelmesini bekliyon 😄
ps: Nick The_Mist
😁
yanlız cok komıkte bunu sadece bır turk sormaz sımdı baska sekılde anlatabılen varsa anlatsın xD
ama konu komık e yoksa adam bole dıyebılırmı :
ya yenı gelen patch ten sonra okları 35 dereceye atıyorum 47 dereceymıs gıbı gıdıyor dese
ama yınede saol komıktı 😊
ya yenı gelen patch ten sonra okları 35 dereceye atıyorum 47 dereceymıs gıbı gıdıyor dese
ama yınede saol komıktı 😊
yanlız cok komıkte bunu sadece bır turk sormaz sımdı baska sekılde anlatabılen varsa anlatsın xD
ama yınede saol komıktı :)
ehü hoha hihi ehehe ohihih 😆
I
iwontcry4u
⭐ 19y
Anlatım tarzında sorun yok ki :? O kelimelerin normal yazılışı o şekilde zaten.Bn değişik birşey göremedim 🙄
Gidip gelme konusuna takıldıysanız ona bişey diyemem 😁
L
LadySunBurN_
⭐ 18y
asdmasd
M
Mafiaturk15
⭐ 18y
😄
X
XipeHocter
⭐ 19y
Evet Neden Gülüyosunuz Adam Doğru Diyo Ok'u Fırlatınca 2 Li gidio Gibi Sanki Bi Acayip Bug Oldu
bend ede war bu bug
bug değil o özellikle yapmışlar menzilli atakların nerden geldiğini anlamamız için(miş 😄 )
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap