Icerige atla
Extraloob

ALLAH RIZASI İÇİN YARDIM

· 10 Yanıt · 2.1K görüntüleme
E
elaminer OP ⭐ 16y
Değerli Adminler Ve Üyeler ;

Ben bilgisarıma format attım ve yedeklediğim silkroad setupunu kurdum.
Kurma bittikten sonra silkroad'a tıkladım ve :

[ You have to install the full version
move the offical web site to download the full version?]
dedi.

ve bende evet tıklayarak silkroadın websitesine bağlandım. orda uptade client vardı.
SRO_L7_ManualPatch_Downloader adlı bi program indi. onu kurmaya başladım.. %100 oldu ve kapattım. sonra inen SilkroadOnline_GlobalOfficial_v1_309(for_v1_304_308)
yamaya tıkladım. sonra silkroadın olduğu dosyayı belirttim ve yamayı başlat dedim ve şu hatayı aldım :

YARDIMINIZI BEKLİYORUM.
10 Yanıt
Galliport
Galliport ⭐ 16y
Evet sendeki setup eski yani 1.295 Legend 7 sitede yeni client ekledi 1.309 version tekrardan indirmen gerekicek bu yeni client'ı
E
elaminer OP ⭐ 16y
ama kardeş ben format atmadan önce silkroadu bu setupla kurdumki. yeni client gelmedi
Galliport
Galliport ⭐ 16y
1.309 Client geldi (setup) sendeki 1.295 büyük ihtimal eski o manual patch ile 1.295-.1298 yaparsın sonra 1.303 yaparsın clientin 1.303.Kurmaya çalıştığın patch 1.304-1.308 sorun bu yüzden oluyor aradaki 1 patch attıramıyorsun.
E
elaminer OP ⭐ 16y
peki kardeş bu 1.48 gb. hemde yavaş indiriyor. hızlı indiren bir link varmı sitede ?
E
elaminer OP ⭐ 16y
galiba aynı bölümdeyiz bende venice adın ne ?
J
JanJanLe ⭐ 16y
- Resim Silinmiş." alt="" loading="lazy">
Uploaded with ImageShack.us

ARKADASLAR 1.693 PACH'I KURDUKTAN SONRA LAUNCHERDEN GIRIYORUM STARTA BASIYORM AMA YUKLENMIYOR DIREK KAPATIYOR NEDEN OLABILIR YARDIMMMMMM ??
M
torrent yardımı ıle ınternetının en son hızı ıle ındırebılırsın
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Oyunu kaldırıp resmi sitesinden tekrar indirip kurunuz.
A
azmanya ⭐ 15y
wiiii ija çıqa kerin

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: