C Constanzia OP ⭐ 19y 15 yil once #1 yazıkkk diorum diycek söz yok başka 🤘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
C Constanzia OP ⭐ 19y 15 yil once #2 Bursa'lıların adını böyle adamlar çıkarıyor kardeşim 😁sanırım öyle 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Twitter ⭐ 16y 15 yil once #3 Glo tezgaha düşerse olacağı bu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tolga2707 ⭐ 18y 15 yil once #4 biz bursa cocuguz her yerde s***siriz diye video vardı 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
NiNCaSu ⭐ 19y 15 yil once #5 coluk cocuk TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
V Viski ⭐ 18y 15 yil once #6 Millet Kafayı Yemiş 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N NiGHTMaRe ⭐ 18y 15 yil once #7 Alex'te bana biri "gayım gel beni becer" diyordu 😜ps.Canlı yaşamak lazım ne makara oluyor 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
NiNCaSu ⭐ 19y 15 yil once #8 Alex'te bana biri "gayım gel beni becer" diyordu 😜ps.Canlı yaşamak lazım ne makara oluyor 😁alexde kım dıyordu nıck ver yeter :)) aynı serverdayız TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Coq'Right2 ⭐ 16y 15 yil once #9 Bide Sa yazmış beyin bedava g.t bedava insanlık kalmadı 🤔 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uprising ⭐ 19y 15 yil once #10 Bursa Motor 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E eagle1016 ⭐ 19y 15 yil once #11 vay arkadaş:D global açılımı yapmış 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lrd ⭐ 17y 15 yil once #12 sonra niye tekerlek bursa diyosunuz 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rochas ⭐ 16y 15 yil once #13 Amin TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Extrowe ⭐ 16y 15 yil once #14 Ne beyinsiz mahlukatlar var arkadaş şu dünyada 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil