Icerige atla
Extraloob

alkol

· 10 Replies · 1.2K views
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
kanda bulunduğu sürece sizi farklı boyutlara sokan bir tür sıvı, aşırı alınması durumunda koma durumuna sokabilir.
10 Replies
B
Genelde kafa dağıtmak için içelen bir sıvı.
T
TitusPullo ⭐ 19y
Benim gibi bazı insanların yaşam suyu adını verdiği bir tür alkollü içicek. Miktari fazla kaçırıldığında ise ölüm suyuna dönebilir!
R
RollsRoyce ⭐ 19y
Hiç sevmediğim kafa yapan bir içecek türü, içtiğimde bana etkisi olmayan fakat 10+ içersem kafamın şekerlendiğini hissederim.Fakat forever ot derim
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Benim gibi bazı insanların yaşam suyu adını verdiği bir tür alkollü içicek. Miktari fazla kaçırıldığında ise ölüm suyuna dönebilir!

Yazdigi posttan esinlenerek ustteki yazarimizin bunyesinde an itibariyle bulundugunu dusundugum madde...Basligimiz alkol... 😜

Insana herseyi yaptirabilecek,duygusal haldeyken alindiginde eski anilari hatirlatan,eski sevgiliye unutulmayanlara mesaj attiran,olmazsa olmaz...
T
TitusPullo ⭐ 19y
düzeltiyorum.

Benim gibi bazı insanların yaşam suyu adını verdiği bir tür içicek. Miktari fazla kaçırıldığında ise ölüm suyuna dönebilir!

ps: Benim kafa biraya kaydı^^
S
ShootEmUp ⭐ 19y
iğrenirim!! tiksinç bir içeçek yanlış kulanımdan dolayı buralara kadar geldi ama zevkler ve renkler tatışılmaz
C
ChrsNYC ⭐ 18y
kafamı güzel eden konuşulmaması gerekenleri konşturan hem lanet hemde güzel şey
Windy
Windy ⭐ 19y
hiç gerekli olmayan birşey 😊
S
Seni başka boyutlara sokan ve fazla kaçırdığında saçmalamanı sağlayan bir içecek

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: