kanda bulunduğu sürece sizi farklı boyutlara sokan bir tür sıvı, aşırı alınması durumunda koma durumuna sokabilir.
alkol
· 10 Replies · 1.2K views 0 reading
10 Replies
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Genelde kafa dağıtmak için içelen bir sıvı.
T
TitusPullo
⭐ 19y
Benim gibi bazı insanların yaşam suyu adını verdiği bir tür alkollü içicek. Miktari fazla kaçırıldığında ise ölüm suyuna dönebilir!
R
RollsRoyce
⭐ 19y
Hiç sevmediğim kafa yapan bir içecek türü, içtiğimde bana etkisi olmayan fakat 10+ içersem kafamın şekerlendiğini hissederim.Fakat forever ot derim
Benim gibi bazı insanların yaşam suyu adını verdiği bir tür alkollü içicek. Miktari fazla kaçırıldığında ise ölüm suyuna dönebilir!
Yazdigi posttan esinlenerek ustteki yazarimizin bunyesinde an itibariyle bulundugunu dusundugum madde...Basligimiz alkol... 😜
Insana herseyi yaptirabilecek,duygusal haldeyken alindiginde eski anilari hatirlatan,eski sevgiliye unutulmayanlara mesaj attiran,olmazsa olmaz...
T
TitusPullo
⭐ 19y
düzeltiyorum.
Benim gibi bazı insanların yaşam suyu adını verdiği bir tür içicek. Miktari fazla kaçırıldığında ise ölüm suyuna dönebilir!
ps: Benim kafa biraya kaydı^^
Benim gibi bazı insanların yaşam suyu adını verdiği bir tür içicek. Miktari fazla kaçırıldığında ise ölüm suyuna dönebilir!
ps: Benim kafa biraya kaydı^^
iğrenirim!! tiksinç bir içeçek yanlış kulanımdan dolayı buralara kadar geldi ama zevkler ve renkler tatışılmaz
kafamı güzel eden konuşulmaması gerekenleri konşturan hem lanet hemde güzel şey
hiç gerekli olmayan birşey 😊
S
StickControl
⭐ 19y
Seni başka boyutlara sokan ve fazla kaçırdığında saçmalamanı sağlayan bir içecek
Log in to write a reply.
Log In