Arkadaslar pc 512 ram alıcam özellikine nerden bakıyoduk bide fiyatlarını sölerseniz ii olur
Alıcam
· 8 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
8 Yanıt
Y
YuMi__YuMi
⭐ 19y
Arkadaslar pc 512 ram alıcam özellikine nerden bakıyoduk bide fiyatlarını sölerseniz ii olur
en azından 1 gb ram al 1024 mb yane fiatını bilmiyorum ama sen pc cıye gıt anakartına uygun ddr war yada ddr2 anakartına uygun ram al Wink
en azından 1 gb ram al 1024 mb yane fiatını bilmiyorum ama sen pc cıye gıt anakartına uygun ddr war yada ddr2 anakartına uygun ram al Wink
ben 1 gb aldım dün 69 nilyona ddr ama daha takmadım daha dorusu takmayı bilmiyom bi abi o gelsin taksında 24 saat onlie olum
EVEREST programıyla bakabilrisin. sahsen ben ordan öğrenip almıtım
EVEREST programıyla bakabilrisin. sahsen ben ordan öğrenip almıtım
link?? detective
dostum biraz arastır 20 milyondan 40 milyona kadar 1 gb ramlar var daha pahalıya da var ama bu fiyatlara ideal bilemedin 50 milyon
Shocked
bazı şeyleri ikinci el almaya bakın hiç sorunsuz ikinci el ürünler var direk 0 almayın
high-end bir sistem sıfırdan topluyorsanız gidip alırsınız benden sizlere bir abi tavsiyesi Cool
high-end bir sistem sıfırdan topluyorsanız gidip alırsınız benden sizlere bir abi tavsiyesi Cool
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap