Teşekkürler Silkroad 😄
- Resim Silinmiş.
Alibaba eventinin sonucu:D
· 29 Yanıt · 2.8K görüntüleme 0 okuyor
29 Yanıt
oha kaç tane topladın
504 😄
desene bize cikmaz 5 toplamistik
Malazgirtte 583 tane topladım nova staff verdi.
orası malazgirt bura persia 😄 ilk beş belliydi zaten aramızda konuşup topladık az topladık 😄
uff cıss Moddan yukarı değilsen kesinlikle küçük harf 😉
modların kalkıklığı işte...
modların kalkıklığı işte...
Kurallara uymadığınız için sizi uyaran modlar işlerini yapıyor demektir. Siz de bu yüzden laf söylüyorsanız o modlara, bu durum üye olarak kalkıklığınızdır.
amacım polemik değil ama, siz örnek olmalısınız. bir Mod yada G.Mod yada S.Manger yada Admin büyük harfle yazarsa böyle olur. sizin zaten takma isimlerinizin renginden dolayı dikkat çekiyorken...
ama site sizin istediğiniz gibi hareket etmekte özgürsünüz...
ama site sizin istediğiniz gibi hareket etmekte özgürsünüz...
chara plus alıp kasarsın artık ^^ tebrikler
Bi eleştiride bulunduk diye extraloob kullanıcı banlamaya mı başladı? Bana söylenseydi başlığı "adam" gibi değiştirdim o neden değiştirir misin deyip bana fırsat tanımadan başlığı değiştiriyor? Bu yapılandan sonra da eleştirdiğim için ban yiyorum.... tebrikler...
Benim gördüğüm kadarıyla sen "adam" gibi değiştirmemişsin. Belkide en başından "adam" gibi kuralları okumalısın. Bu forum çok rahat bi forum neredeyse herşey serbest. Floodlar gerekli gereksiz bir sürü konu açanlar var. Ben bundan önce bi foruma takılıyodum sözlükte smile kullanmak bile yasaktı. Biri bişey sorunca cevap vermezler arama yapması gerektiğini söylerlerdi.
bu yüzden "adam" banlanır mı onu söle bana sen
Sen uyarı veren moda kalkık demişsin Sen mod olsan bi üyeyi uyarsan oda sana kalkık diyerek sataşsa sen ne yaparsın?
tınmam ortada bi küfür yok sonuçta
başlığı küçült dedikten sonra yazdığım yorumu gösterin siteyi terk edicem
ben kalkıklığı yrumunu yaptığımda siz çoktan değiştirmiştiniz o aradaki yorum nerde??
ben kalkıklığı yrumunu yaptığımda siz çoktan değiştirmiştiniz o aradaki yorum nerde??
ama gösteremezseniz özür dilemek durumunda kalcaksınız
bu mesajı attığımda başlık hala büyüktü diyosunuz?
o zaman size forum mesajının içeriğini anlatayım 😄 demek ki ihtiyacınız var ...
yan tarafta kullancı ile bilgiler olur.
sağ tarafa baktığınızda ise kullanıcının gönderdiği mesajı bulabilirsiniz.
bu mesajlar kullanıcının konu ile görüşlerini yansıttığı kısımdır.
bu mesajın hangi konu başlığına atıldığını mesaj kısmının hemen altında bulabilirsiniz.
örneğin bu mesajın başlığı "Mesaj Başlığı: Re: Alibaba eventinin sonucu:D" olacak.
şimdi ilk sayfaya geri dönün ve benim ilk mesajımın başlığının da küçük olduğunu görün.
çünkü siz değiştirdiniz.
ve sonra alttaki mesajın başlığa bakın = büyük
en son olarak kritik mesaja gelelim.. bu bahsedilen mesajın başlığına bakınız = küçük
sizin küçültünüz dedikten sonra benim büyül başlıklı atılmış mesajım var mı = hayır
cevap bekliyorum ... ve dahasını ...
yan tarafta kullancı ile bilgiler olur.
sağ tarafa baktığınızda ise kullanıcının gönderdiği mesajı bulabilirsiniz.
bu mesajlar kullanıcının konu ile görüşlerini yansıttığı kısımdır.
bu mesajın hangi konu başlığına atıldığını mesaj kısmının hemen altında bulabilirsiniz.
örneğin bu mesajın başlığı "Mesaj Başlığı: Re: Alibaba eventinin sonucu:D" olacak.
şimdi ilk sayfaya geri dönün ve benim ilk mesajımın başlığının da küçük olduğunu görün.
çünkü siz değiştirdiniz.
ve sonra alttaki mesajın başlığa bakın = büyük
en son olarak kritik mesaja gelelim.. bu bahsedilen mesajın başlığına bakınız = küçük
sizin küçültünüz dedikten sonra benim büyül başlıklı atılmış mesajım var mı = hayır
cevap bekliyorum ... ve dahasını ...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap