Icerige atla
Extraloob

Al bide burdan yak Legend +9 Dagger :D

· 42 Yanıt · 4.8K görüntüleme · Sayfa 2 / 3
Yanıtlar
C
cLonny ⭐ 18y
çok vecii duruyor xD tebrikler.
I
IIvaselineII OP ⭐ 15y
@ErdiDemiral
teşekkürler (:
B
Baris Chn ⭐ 15y
off nasıl basdın ya bide critical le oynarsan süper olur ^^
L
Lagroad ⭐ 19y
damage test istiyoruz 😊
I
IIvaselineII OP ⭐ 15y
@Baris Chn bi crt lazım işte,onuda yaparsam cok rahat alırım immo setlileri:)
@Lagroad
crt yapiym denicem yoksa 1 zerk boyunca hiç crt gelmiyo 😄
B
BayPipo ⭐ 16y
ben +6 yapmıstım rahatca +7 ye gecmedi şuan silaha +2 basamıyorum 😲
I
IIvaselineII OP ⭐ 15y
@BayPipo senin char warlock ali$ buildin daha saglam:D
I
IIvaselineII OP ⭐ 15y
char ve dagger satılıktır bu arada 😜
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
herkes kendine müslüman daral: bir kişide çıkıpta arkadaşlar bu iş böyle yapılır şunlara dikkat edeceksiniz demedi 😈 iyi güzel h.olsunda bu işi bilenler bildiklerini kendine saklamasın bi zahmet
I
IIvaselineII OP ⭐ 15y
@WaTCHMaNyöntem yada başka bi şekilde basmadım yaptıgım tek şey aralıklı olarak basmaktı
mesela 6 ettim 10dk dolastım 7 oldu 1 saat dolastm 8
akşam bastım 9 oldu 😊
M
memati123 ⭐ 17y
öyle bi diyorsunki sanki +5den +9a geçmiş silah. +8 tutuncada heyacanlanmadın mı sanki, +9 olunca heyacanlandım demişsinde yani biraz garip geldi
I
IIvaselineII OP ⭐ 15y
@memati123zor tuttugunu bilmiyodum bende kolay tutunca + basması kolay sanıyodum ondan 6-7-8 felan sevinmedim 😄
I
Artıları nerde bastın hangi townda(neresinde)?
I
IIvaselineII OP ⭐ 15y
Alexandria east gate çıkışında
I

Eyw saol verdiğin bilgiler için. Legendimiz yok henüz ama Rare itemlere denicez artık yada magic den başlamak lazım bir tanesi 45m a felan mal oluyor nasılsa magic proof stone un. Gerçi onu da ayarlamıştır çakalmax legend 32 silk diye tutma olasılığı fazladır diğerlerinin daha azdır kesin.
S

Eyw saol verdiğin bilgiler için. Legendimiz yok henüz ama Rare itemlere denicez artık yada magic den başlamak lazım bir tanesi 45m a felan mal oluyor nasılsa magic proof stone un. Gerçi onu da ayarlamıştır çakalmax legend 32 silk diye tutma olasılığı fazladır diğerlerinin daha azdır kesin.

CCF Silk kullan gitsin 👍
I
Şu CCF silk ne iştir anlamış değilim bildiğim kadarıyla çalıntı kredi kartlarından çekilen paralarla alınan silkler. Banlanma vs olasılığı yok mu kim satıyor ayrıca bu silkleri.
S
Şu CCF silk ne iştir anlamış değilim bildiğim kadarıyla çalıntı kredi kartlarından çekilen paralarla alınan silkler. Banlanma vs olasılığı yok mu kim satıyor ayrıca bu silkleri.

CCF Silk i her kredi kartından yaparsın kardeşim Silk i alırsın ödemeyi geri çekersin çarda kalırsın 1 lv çar açıp buradan istediğin gibi harcar stall çarı yaparsın ( çar banlanır o ayrı mesele ). ben kendi kartımdan yapıyorum bu işi servarımda.
I

CCF Silk i her kredi kartından yaparsın kardeşim Silk i alırsın ödemeyi geri çekersin çarda kalırsın 1 lv çar açıp buradan istediğin gibi harcar stall çarı yaparsın ( çar banlanır o ayrı mesele ). ben kendi kartımdan yapıyorum bu işi servarımda.

iyide bu işin yasal bir dayanağı cezası yokmudur yarın kapına dayanmasınlar.
bluesman
bluesman ⭐ 17y
ne yani charları silelim mi şimdi :D:D

oda bişi mi pcyi parçala 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: