Icerige atla
Extraloob

AKP'YE İNAT İÇİYORUZ

· 70 Yanıt · 4.7K görüntüleme
O
os3 OP ⭐ 15y
Mersin Pozcu da olacağım. 😎
70 Yanıt
O
os3 OP ⭐ 15y
Mersin Pozcu da olacağım. 8)

hadiya bende 🎅

Görüşürüz umarım. 😁
T
turkiyesro ⭐ 19y
Bi yerde okumuştum o etkinlik face'de Akp'yi seviyoruz olarak değiştirilmiş ismi. Oyunmuş anlıyacağınız.

(bkz. http://www2.yazete.com/AKPye-iciyoruza--buyuk-sok--_69475.html)

evet adam akp karşıtlarını "akp'ye içiyoruz" şeklindeki bir başlık altında topladı sonra da o başlığı "akp'ye oy verecekler" diye değiştirdi...
D
d4rkw0r1d ⭐ 18y
İç bakim iç
bi siz kalmıştınız onca sorun var bunlarda içten çökertmeye çalışanlar !!!

İyi Ki Cehennem Var !!!
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
İç bakim iç

İyi Ki Cehennem Var !!!

Saçmalama.
O
os3 OP ⭐ 15y
İç bakim iç

İyi Ki Cehennem Var !!!

Cehennem de görüşürüz.
D
d4rkw0r1d ⭐ 18y
Ne biliyorsun ki Cehenneme gideceğini gitmeyeceğini veya benim gidip gitmeyeceğimi

Cehennem olmasa İyi ve Kötü Nasıl Ayıt edilecek 😊

Not:Güzel tezgahlamışlar 😊 Kim Yapmışsa 😊
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Ne biliyorsun ki Cehenneme gideceğini gitmeyeceğini veya benim gidip gitmeyeceğimi

Not:Güzel tezgahlamışlar 😊 Kim Yapmışsa :)

Eğer cennet ve cehennem varsa, yaşayan insanların %99'u cehennemi tadacak. Diyorsan ki ben %1'lik bölümdeyim, o zaman susarım. (:
C
CubaLibre ⭐ 16y
ben bodrum da olucam 😎 ne olursa olsun tek başımada içerim biggrint1
İç bakim iç

İyi Ki Cehennem Var !!!

Neyzen Tevfik ustanın bi şiirini hatırlattın bana ☕
D
d4rkw0r1d ⭐ 18y

Eğer cennet ve cehennem varsa, yaşayan insanların %99'u cehennemi tadacak. Diyorsan ki ben %1'lik bölümdeyim, o zaman susarım. (:

Bilemessin hacım işte %99'un gitceğini kimse bilemez.

Bir kanıtın mı var ?
K
Kitty ⭐ 16y
Yine de içmek kötü bişey :/
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y

Bilemessin hacım işte %99'un gitceğini kimse bilemez.

Bir kanıtın mı var ?

Kanıttan sayar mısın bilmem ama matematiğim var, çevrem var. Bir düşün bakalım çevrendeki insanları. Aralarında cehennemle hiç ilişkisi olmayacak kaç kişi var? (:
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y

Siyasi konularda tartışma ne kadar tehlikeli bildiğim için susuyorum. ^^
D
Dark Zone ⭐ 16y
Saraçlarda hemen kurmalıyım bir ortam topliyim arkadaşları . 😎
X
Xanthos ⭐ 19y
Ağzınızla içtiğiniz sürece desteklerim. Başka bir yerinizle içip sağı solu rahatsız edecekseniz de aldığınız aile terbiyesi ve eğitim seviyenizi belli etmiş olursunuz;sonra da toplum olarak görüyoruz sonuçlarını.
C
CubaLibre ⭐ 16y
Ağzınızla içtiğiniz sürece desteklerim. Başka bir yerinizle içip sağı solu rahatsız edecekseniz de aldığınız aile terbiyesi ve eğitim seviyenizi belli etmiş olursunuz;sonra da toplum olarak görüyoruz sonuçlarını.

🙏 🤘 🙏
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

🙏 🤘 🙏

🙏

ayrıca etkinlik olarak şunu diyebilirim etkinlik süppooo olmuş bende cuma-cumartesi-pazar günü içiyor olacağım desteklerim bu bağlamda cheers 🍺 😈
J
İç bakim iç

İyi Ki Cehennem Var !!!

Cehennem de görüşürüz.

😘
ps: din insanın kendi tercihi insan nasıl başının kapalı olup olmamasında serbestse alkol veya sigara kullanımında da serbesttir ve buna kimse karışamaz biz buna anayasamızda 'din ve vicdan hürriyeti diyoruz' canım o yüzden lütfen biraz daha seviyeli konuşmanı isteyeceğim 🤝
D
Dark Zone ⭐ 16y

🙏 🤘 🙏

🙏

ayrıca etkinlik olarak şunu diyebilirim etkinlik süppooo olmuş bende cuma-cumartesi-pazar günü içiyor olacağım desteklerim bu bağlamda cheers 🍺 😈

Tam bizlikmiş bu iş hacım . 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: