Sayın yöneticilerim; benim sizlere bir önerim olacak.Bizim bulunduğumuz konumda ne garanti nede türkiye iş bankası var.Sadece Akbank mevcuttur.Acaba bir yetkili ilgilenip 1 tanede akbank hesabı açabilirlermi ?
Hem bizim burda oturanlar hiç hemde sizin için daha iyi olur.Para yatırcam garanti bankası falan kaç kilometre uzakta valla gitmek çok zor oluyor.Lütfen bu isteğim üzerine düşünün !
Saygılarımla
Akbank Hesap !
· 25 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
25 Yanıt
akbank hesabımı aslında çok bankayla çalışmak istemedim ama öneriniz yerinde açabiliriz bir düşüneyeyim bakalım ^^
akbank hesabımı aslında çok bankayla çalışmak istemedim ama öneriniz yerinde açabiliriz bir düşüneyeyim bakalım ^^
aslında fena olmaz bizimde yanımızda akbank ^^
çok var akbank heryerde ..
saolun 👍
aslında fena olmaz bizimde yanımızda akbank ^^
çok var akbank heryerde ..
up evet cevabınızı bekliyorum 😄
ben Akbank ile çalışıyorum 😎
ben Akbank ile çalışıyorum 8)
100 lvl gelince dahada çok çalışıcak 😁
adem abi sana parayı yatırana kadar ölmüştüm char yaparken bana. 😄
bi babamın annesinin annesinin adı kalmıştı sormadığı 😁
Oha , ben ortalama 22 SN'de para yatırıyorum , birtek cep numaramı veriyorum o kadar 😄
Oha , ben ortalama 22 SN'de para yatırıyorum , birtek cep numaramı veriyorum o kadar :D
Evet sadece Cep No veriyorum ben 😁
evet son durum nedir bi kaç hafta bekledim ses seda çıkcakmı die ama bişi çıkmadı 😄
daha bankaya gidilmedi, o sıraya girmek falan uff işkence gibi :S
o diğer bankalardanda işlem yapmakta işkence gibi valla 😄
2 saat sana tc kimlik nonu soru falan filan... Arkadaşların dediği gibi akbankla işlem yapmak hem kolay hem kısa hemde güvenilir 👍
2 saat sana tc kimlik nonu soru falan filan... Arkadaşların dediği gibi akbankla işlem yapmak hem kolay hem kısa hemde güvenilir 👍
hemde güvenilir
Bankalardamı scammer'lığa başladı ? 😆
Akbank süper.Bügün yapı kredi btmye gittim para yatırmaya tc no sorunca kaldım öyle:)
evet ya hadi büyük başkan yap bir kıyakta hem biz hem siz sevinin 😄
Bencede AKBANK diğer tüm bankalara göre daha kolay fakat duyumlarıma göre 16 Mart'tan itibaren onlarda havale parası 5 TL almaya başlayacaklarmış 😞
EXL | SRO | İŞKOLİK
Bencede AKBANK diğer tüm bankalara göre daha kolay fakat duyumlarıma göre 16 Mart'tan itibaren onlarda havale parası 5 TL almaya başlayacaklarmış :(
Bende aynı şeyi duydum eğer öyle olursa Yapı Kredi 4 ever diyorum 😁 😁
Bencede AKBANK diğer tüm bankalara göre daha kolay fakat duyumlarıma göre 16 Mart'tan itibaren onlarda havale parası 5 TL almaya başlayacaklarmış :(
Şuan da alınıyo galiba 🙄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap