Icerige atla
Extraloob

Ajdar Kavga!

· 19 Yanıt · 2.9K görüntüleme
19 Yanıt
B
bannedddd ⭐ 19y
Arto: Gören de 10 yıl konservatuar okudun sanar.
Ajdar: Arkadaşım yetenek var yetenekkk!

Bu repliğe koptum euheaheua. Ne uğraşırlar Ajdar'la.. xD
|
|O²| ⭐ 19y
Bende ajdar ın telefon numarası var 😁 arayıp dalga geçtik

Ben : Ajdar bey ben sizin cok büyük hayranınızım, size cok büyük kötülüklerde - hakaretlerde bulunuyorlar.

Ajdar : Biliyorum, beni çekemiyolar. Sizin gibi hayranlarım olduktan sonra benim sırtım yere gelmez.

Ben : Ajdar bey sizden bi şarkı isteye bilirmiyiz arkadaşlarımda yanımda onlarda sizin hayranınız aynı fikirdeler. Sizden çikita muzu söylemenizi istiyoruz.

Ajdar : Sizleri seviyorum, elbette söylerim. Çikitaaa muzzz çikita muzzz

---------

😁 isteyen olursa no yu verebilirim 😄
U
Uykucu OP ⭐ 19y

Ben : Ajdar bey ben sizin cok büyük hayranınızım, size cok büyük kötülüklerde - hakaretlerde bulunuyorlar.

Ajdar : Biliyorum, beni çekemiyolar. Sizin gibi hayranlarım olduktan sonra benim sırtım yere gelmez.

Ben : Ajdar bey sizden bi şarkı isteye bilirmiyiz arkadaşlarımda yanımda onlarda sizin hayranınız aynı fikirdeler. Sizden çikita muzu söylemenizi istiyoruz.

---------

😁 isteyen olursa no yu verebilirim :D

İstiyorum 😄
|
|O²| ⭐ 19y

---------

😁 isteyen olursa no yu verebilirim :D

İstiyorum :D

Tamam tel'i ijarj a koyayım 😄 yarın yollarım özeline 😉
A
AllStAr ⭐ 19y
Bana da yolla banada.. 😄
J
Jigsaw ⭐ 19y
Bana da bana da. 😄 Bi arayayım lavuğu...

Bu videoda kimsin sen demiyor mu! Keserim ben bu adamı kıtır, kıtır. En nefret ettiğim cümle. Sen kimi küçük görüyorsun ulan o da insan sen de. O da konuşabiliyor sen de konuşabiliyorsunuz. Nerden çıktı bu Ajdar yahu. Arto zaten ayrı bir embesil. 😜

Türkiye'ye bi yabancı gelse ünlülere bakayım diye TV'yi açsa neler düşünecek kim bilir... İbrahim Tatlıses, Ajdar, Arto... Yazık... İnsanları bilgilendirici, aydınlatıcı programları gece oniki den sonra koymaya devam edin Türk televizyonculuğu...
T
TitusPullo ⭐ 19y
Salaklık abideleri derim ben böylelerine. Ajdarın sesini duydum fena oldum ya. Tiksiniyorum şu herifden...
|
|O²| ⭐ 19y
kalktım 😄 tamma yolluyom hepinize
|
|O²| ⭐ 19y
Yolladım.
A
AllStAr ⭐ 19y
Bana gelmedi yha 😄
B
bannedddd ⭐ 19y
Ben de istiyorum numarayı. 😄
R
RoyalFlush ⭐ 19y
Sen kimsin ................... yapacaksın???(... yeri anlamadım)Blululululuul!!!Pislik 😁

Adam 10 numara soytarı ya 😁
|
|O²| ⭐ 19y
Benden bu kadar 4 kişi ye verdim 😄 . isterlerde sizlere verirler. xD başıma bela almayım bu salak yuzunden.
B
bannedddd ⭐ 19y
He 4 kişi he 5 kişi gelip Ajdar kime verdiğini sayacak değil ya da onun tel'i sadece sen de mi var direk seni düşünecek cart curt. Neyse kalsın istemiyorum zaten artık. (:
A
AllStAr ⭐ 19y
Off ya tam heveslenmiştim... 😢 😐 😐
A
numarayı bende istiyoruuuuum 😄
M
Misproject ⭐ 19y
adamın her hali komedi yahu
M
MakmeN ⭐ 19y
numarayi bende istiorum

Yanıt yazmak için giriş yapın.