Evet arkadslar tam gaz gidiyorum ^^. Fuc_KSHeYTaN emre arkadasım oyunu bıraktıgı için onun Warior charını ben aldım. 7 tane chara giriyorum. Sadece 1 bard Dışarıdan alıyorum. (_Legand_Man_) Hariç bütün charelar benimdir.
Nova
- Resim Silinmiş.
Güncel LwL.
- Resim Silinmiş.
Oo_ExiTuZ_oO exp 6 yeni 105 oldu
Oo_BaRoN_oO da 105 olucak exp 99.50 ^^
Oo_BaCoN_oO da 105 olucak exp 88 ^^
_I_ExiTuS_I_ exp 62 oda arkadan yavas yavas gelior 104 olucak ^^
GoRTS exp 50 109a gidiyor.
llllEMREllll exp 68 105e gidiyor.
Kasmaya Deam
Yorumlar.
Again Nova :P & Güncel LwL..
· 22 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
22 Yanıt
yürü be kım tutar senı 😘
L
Laistrogon
⭐ 17y
helal olsun süpersin ^^
S
Streetwise
⭐ 19y
helal yahu..
Helal ^^
saolun ^^ <3
Helal olsun bea 😉
Peki bütün charlar 110 olunca ne yapıcaksın ?
valla aldik başımızı gidiyoruz DEVAM :D™
Peki bütün charlar 110 olunca ne yapıcaksın ?
🍿
hele bi 110 olsunlarda o zaman düşünürüz 😜
B
BlacK_Magic
⭐ 17y
süpersin
süpersin
katılıyorum ☕
saolun ^^
C
CherryBrandy
⭐ 18y
İşi ticarete dök bence ^^ 110da charların meyvesini toplamalısın derim ben 😉 bi glavier charını satma içlerinden onunla iyi işler yaparsın ileride de. wizard ve glaive. biri tank olur diğeri atacker ^^
Saolun
K.b işi ticarete dökemem. 2 Aydır onca ugraşıyorum. Glavie Charımı pwpde yıkan yok ^^. Para'ya ihtiyacım olursa satarım ama Belki.
K.b işi ticarete dökemem. 2 Aydır onca ugraşıyorum. Glavie Charımı pwpde yıkan yok ^^. Para'ya ihtiyacım olursa satarım ama Belki.
C
CherryBrandy
⭐ 18y
Saolun
İşte bende ondan bahsediyorum açıkçası ihtiyacın olduğunda satabilirsin. ^^ Ama bu kadar charın silkiydi goldydu derken maliyeti fazladır . İnş bütün hepsinin altında kalkabilecek durumun vardır summer6:
Dewam xD
helal olsundan başka birşey demek insanın aklına gelmiyor 😉
T
TheCunninG
⭐ 19y
Benim charada giriversene
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap