Arkadaşlar masaüstü 2 bilgisayarım var.Gayet güzel bağlıydılar ağ bağlantısından ama 😁 eski olan formattan geldi ve bağlanamıyor.Ağ bağlantısı kuramıyorum yada diğerini görmüyor.Nedeni neden olabilir yada bana kurulumunu yapabilecek bir arkadaş yardımcı olabilirmi.
Teşekkürler.
Ağ bağlantısı sorun.
· 12 Replies · 1.3K views 0 reading
12 Replies
Arkadaşlar masaüstü 2 bilgisayarım var.Gayet güzel bağlıydılar ağ bağlantısından ama 😁 eski olan formattan geldi ve bağlanamıyor.Ağ bağlantısı kuramıyorum yada diğerini görmüyor.Nedeni neden olabilir yada bana kurulumunu yapabilecek bir arkadaş yardımcı olabilirmi.
Teşekkürler.
İkisini 1 ağa dahil etmen gerekiyor biri A çalışma grubunda diğeri B çalışma grubunda olursa ortak yolu bulmazlar... 😜 bir görüntü alalım sorunu çözelim...
Teşekkürler.
İkisini 1 ağa dahil etmen gerekiyor biri A çalışma grubunda diğeri B çalışma grubunda olursa ortak yolu bulmazlar... 😜 bir görüntü alalım sorunu çözelim...
Geldiğinde çözelim
ps : up
Kablolu, kablosuz hagi ağı kullanıyorsun ?
Kablolu, kablosuz hagi ağı kullanıyorsun ?
Birisi kablolu birisi kablosuz 😁
Bir kasa normal modeme bağlanıyor diğer kasa ise wireless.
bağlanmayan hangisi kablosuz olan mı ?
bağlanmayan hangisi kablosuz olan mı ?
evet
Bilgisayarın birisi xp birisi vista bu arada 😁
:?
❓ Ben msn kullanmıyorum...
❓ Ben msn kullanmıyorum...
Neyse teşekkürler yardımın için.
Log in to write a reply.
Log In