Icerige atla
Extraloob

Ağ bağlantısı sorun.

· 12 Replies · 1.3K views
S
sw1ss OP ⭐ 19y
Arkadaşlar masaüstü 2 bilgisayarım var.Gayet güzel bağlıydılar ağ bağlantısından ama 😁 eski olan formattan geldi ve bağlanamıyor.Ağ bağlantısı kuramıyorum yada diğerini görmüyor.Nedeni neden olabilir yada bana kurulumunu yapabilecek bir arkadaş yardımcı olabilirmi.
Teşekkürler.
12 Replies
L
Leo Kenzo ⭐ 18y
Arkadaşlar masaüstü 2 bilgisayarım var.Gayet güzel bağlıydılar ağ bağlantısından ama 😁 eski olan formattan geldi ve bağlanamıyor.Ağ bağlantısı kuramıyorum yada diğerini görmüyor.Nedeni neden olabilir yada bana kurulumunu yapabilecek bir arkadaş yardımcı olabilirmi.
Teşekkürler.

İkisini 1 ağa dahil etmen gerekiyor biri A çalışma grubunda diğeri B çalışma grubunda olursa ortak yolu bulmazlar... 😜 bir görüntü alalım sorunu çözelim...
S
sw1ss OP ⭐ 19y
Teşekkürler.

İkisini 1 ağa dahil etmen gerekiyor biri A çalışma grubunda diğeri B çalışma grubunda olursa ortak yolu bulmazlar... 😜 bir görüntü alalım sorunu çözelim...

Geldiğinde çözelim

ps : up
L
Leo Kenzo ⭐ 18y
Kablolu, kablosuz hagi ağı kullanıyorsun ?
S
sw1ss OP ⭐ 19y
Kablolu, kablosuz hagi ağı kullanıyorsun ?

Birisi kablolu birisi kablosuz 😁
Bir kasa normal modeme bağlanıyor diğer kasa ise wireless.
L
Leo Kenzo ⭐ 18y
bağlanmayan hangisi kablosuz olan mı ?
S
sw1ss OP ⭐ 19y

evet
L
Leo Kenzo ⭐ 18y

evet

[download]Anlatım[/download]