lemonade OP ⭐ 17y 13 yil once (düzenlendi) #1 - Resim Silinmiş.Arkadaşlar bu sorunun çözümünü bilen var mı wifi ile bağlanabiliyorum ama kablolu olmuyor. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
P Phantoso ⭐ 18y 13 yil once #2 Cmd komut listesine giriş yapınIPCONFIG /RELEASE sonra IPCONFIG /RENEWKomutlarını girdikten sonra düzeleceğini tahmin ediyorum. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade OP ⭐ 17y 13 yil once (düzenlendi) #3 Denemiştim olmadı.- Resim Silinmiş.tw ile bağlanabilirmisin? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade OP ⭐ 17y 13 yil once #4 Tungle ile yerel ağ bağlantısını köprüledim şimdi oldu. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Phantoso ⭐ 18y 13 yil once #5 Tungle ile yerel ağ bağlantısını köprüledim şimdi oldu.Tamam dimi şuanda,tekrar bir sıkıntı olursa tw ile bakarız. Cihaz ip alamadığında bu tarz sıkıntılar çıkıyor. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil