lemonade OP ⭐ 17y 13 yil once (düzenlendi) #1 summer5: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 13 yil once #2 Çeken adamdan hiç tepki yok ben olsam kafayı yemiştim orada , kalkışta sorun olmuş sanırım. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tenpanter ⭐ 17y 13 yil once #3 MağaraOnu bırakında karşıdan gelen kamyonet hiç bozmuyor o adam daha kıyamet kopsa durmaz 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
lemonade OP ⭐ 17y 13 yil once #4 Bu uçağı flight simulator x bile sürmesi çok zor üstelik bu kargo uçağı çok ağır bir makinaedit: şu mağara kelimesini sansürlemeyi düşünüyorum -.- TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tenpanter ⭐ 17y 13 yil once #5 Sansürle site asistanı sansür... Müslüman uyuma! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EnderGelisenOsasunaAtagi ⭐ 14y 13 yil once (düzenlendi) #6 3 gunluk magarami olur[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D Doma$no ⭐ 18y 13 yil once (düzenlendi) #7 Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi3 gunluk magarami olur[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobileSaçma bi yorum atılcak,tenpanter durur mu? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil