Icerige atla
Extraloob

ADVANCED ELIXIR BASMAK ??

· 10 Yanıt · 10K görüntüleme
K
Kurabiyeci OP ⭐ 17y
Merhabalar...Bir sorum vardı.

Beyler elimde 6 degree (45+3) blade var. Ve 6. derece silah türü advanced elixir.(Adv elixir kullanılabilir yazıyor silahın özelliklerinde)
Basmak istiyorum ama olmuyor.Y 'den güçlendirmek bölümüne silahı koyuyorum.Fakat adv. elixir koyulmuyor.Sağ altta aynen şöyle diyor.
"Ekipmandan farklı bir elixir türü kullanılamaz." Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
10 Yanıt
O
onumar1 ⭐ 16y
elindeki advanced silah için olmaya bilir belki accesory dir ona dikkat et
O
ozigta ⭐ 18y
bendede aynı sorun var nasıl basılıyor bnm a grade elixir weapon sarı hatta rengi 😊
X
Xanthos ⭐ 19y
Sanırım sorununuz şu...

Sos,som ya da sun itemlere normal advanced elixir ; normal itemlere de sealed advanced elixir (üzerinde parıltı dönen) basılamaz.

3 çeşit advanced elixir var protector(kıyafet), accessory(aksesuar) , weapon (Silah). item tipine göre de silaha protector elixir ya accessory basamazsınız.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bendede aynı sorun var nasıl basılıyor bnm a grade elixir weapon sarı hatta rengi :)

ss at elixirden sana hemen söyleyelim neye nasıl bascağını.
K
Kurabiyeci OP ⭐ 17y
Evet benim adv elixirin üstünde Sox larda olduğu gibi parıltı var o Sox'lara basılıyor,diğer parlamayan adv elixler normale... Anladım, peki çok sağol admin 😊
X
Xanthos ⭐ 19y
Birşey değil üye 😊
A
azoekici ⭐ 19y
Som Son Sus için Ayrı AYrı var Sen Şimdi SOM İçin Olanı Normale Basarsan Basmaz Normal Yani
M
mcguetta ⭐ 15y
.d.d
S
safaak1905 ⭐ 17y
ya ben de 64+6 sun spear var +1 adventec basılı 8dg adventec 1tane daha aldım basamadım ya 😞

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: