Icerige atla
Extraloob

adv elixir ile

· 14 Yanıt · 2.0K görüntüleme
C
CaSPerS OP ⭐ 16y
arkadaşlar

nova itemimi adv bascamda

advanced elixir 12 d ışıklı nova için yani weapon item için elixir 200 m bundan 2 tane alsam 2 tanemi basarım veya bunu 1 tanede basabiliyormuyum yani 1 tanede +2 veya bunlardan 2 tane alıp 1 1 basabilirmiyim ? sorun olurmu ?=
14 Yanıt
S
sawyer39 ⭐ 17y
12d item gelince düşünürsün sevgili caspersciğim ..
M
MainMagic ⭐ 18y
olur.Sadece 1 tane basabilirsin.Türü farketmez
C
Coq'Right2 ⭐ 16y
12d item gelince düşünürsün sevgili caspersciğim ..

12 şuan için tüm itemlere basılabiliyor 😊
ayrıca Adv. A Elixir +1
Adv B Elixir +2
Adv. Elixir bir kere kullanılır Bir itemde neutral1
C
CaSPerS OP ⭐ 16y
HMM Coq'Right2 YANİ B GRADE ELİXİR SOS OLANDAN ALMAM GEREK +2 BASMAM İÇİN ADV İLE ONU SORMUŞTUM TŞK EDERİM.. ?
PEKİ 11 D ALSAK SOS GENE BASARMI ?
C
CaSPerS OP ⭐ 16y
Adv. A Elixir +1 DEN 2 KEZ BASABİLİRMİYİM PEKİ 2 TANE ALSAM ? +1 OLUR İLK SONRA +2 GİBİ ?
VEYA DİREK B GRADE Mİ ALMAM GEREK ?
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Adv. A Elixir +1 DEN 2 KEZ BASABİLİRMİYİM PEKİ 2 TANE ALSAM ? +1 OLUR İLK SONRA +2 GİBİ ?
VEYA DİREK B GRADE Mİ ALMAM GEREK ?

+2 istiyorsan direk b grade.
C
CaSPerS OP ⭐ 16y
peki + 1 olarak bassam ilk sonra 1 tane daha basabilirmiyim ?

b gradeler çünkü 1 b kadar çok pahalı

ama

a grade weaponlar 200 m

o yüzden 2 tane a grade ve fark ne oluyor b ile a

ve 1 tane bastıktan sonra 1 tane daha alsam gene basılırmı ?
W
WeAre ⭐ 19y
hayır sadece 1 kere basabilirsin adv elixir
C
CaSPerS OP ⭐ 16y
2 tane a grade basamazmıyım yani ? +2 basmak için b grade yokki bir türlü bulamadım ? :S
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
2 tane a grade basamazmıyım yani ? +2 basmak için b grade yokki bir türlü bulamadım ? :S

a = +1
b = +2

bunlardan bir tanesi item'a basılmışsa bir daha başka basılamaz.

ben gaia'da tam 6 ay boyunca advenced elixir b grade for son weapon için olanı aradım ve 3b'ye 6 ay sonunda buldum satın aldım ve bastım 😎
C
CaSPerS OP ⭐ 16y
bir ara 1 b e vardı pazarlarda artık oda yok 😄 bulsam hmn alcam 😄
1
10urhan ⭐ 17y
ilk başta bugla basılabiliyordu ama artık basamazsın A yada B basılmışsa başka basamazsın.
B
broxni ⭐ 19y
arkadaşlar

nova itemimi adv bascamda

advanced elixir 12 d ışıklı nova için yani weapon item için elixir 200 m bundan 2 tane alsam 2 tanemi basarım veya bunu 1 tanede basabiliyormuyum yani 1 tanede +2 veya bunlardan 2 tane alıp 1 1 basabilirmiyim ? sorun olurmu ?=

mutlaka doğru cevap verilmiştir ama tekrar etmekte fayda var , son sayfaya bakanlar için sonradan üzülemetin. A grade yani %100 +1 ekleyen ve B Grade yani %100 +2 ekleyen Adv Elixirlar sadece 1 kez kullanılır ve A yada B grade adv elixir kullanılmış bir Silaha sonrada tam aksi B yada A Grade Adv elixir kullanılamaz. Ardından yapılan işlemde Alchemy işlemi başarısız olursa B grade basılıysa item +2ye A Grade basılıysa item +1e düşer.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: