Icerige atla
Extraloob

Adsl Pis Ttnet

· 19 Yanıt · 2.1K görüntüleme
D
DoNJuaN OP ⭐ 19y
Arkadaslar benim baglantım sürekli gidiyor neden kaynaklanıyor olabilir fikri olan varmı veya öneriide bulunacak olan varmı ? Anlamıyorum bir türlü delirecegim....
19 Yanıt
D
DoNJuaN OP ⭐ 19y
up
B
bannedddd ⭐ 19y
Aynen benim de net cok gidiyor su aralar... Confused
D
DoNJuaN OP ⭐ 19y

Aynen benim de net cok gidiyor su aralar... Confused

benimki pes pese kesiliyor simdi var 2 dk sonra kesilir artık ne zaman gelirse anlamıyorum pc denmi acaba Confused
B
bannedddd ⭐ 19y
Modemden kaynaklanıyor olabilir. Rolling Eyes
D
DoNJuaN OP ⭐ 19y
modem USB olabilirmi sorun ?
B
bannedddd ⭐ 19y

USB falan onla alakası yok genel anlamda modeminde sorun olabilir ya da adsl'in geldiği kablolarda.
D
DoNJuaN OP ⭐ 19y

USB falan onla alakası yok genel anlamda modeminde sorun olabilir ya da adsl'in geldiği kablolarda.

dış hattaki kabloları yeniletebilirmiyiz dersin?
B
bannedddd ⭐ 19y
Bence sen adsl teknik servisi ara onlarla konuş. Evine gelip kontrol ederler ve arızanın nerede olduğunu anlarlar. En mantıklı çözüm bu. Wink
D
DoNJuaN OP ⭐ 19y

Bence sen adsl teknik servisi ara onlarla konuş. Evine gelip kontrol ederler ve arızanın nerede olduğunu anlarlar. En mantıklı çözüm bu. Wink

numarası kac acep Rolling Eyes
B
bannedddd ⭐ 19y

numarası kac acep Rolling Eyes

444 0 535'ti galiba Adsl'in telefon numarası. Rolling Eyes Ara orayı sonra telesekreteri dinle bir yere bağlanırsın oradan. Wink
D
DoNJuaN OP ⭐ 19y
eyv sagol paso gidiyo lanet ettim ttnete a.....
S
sLaYeR_ ⭐ 19y
ttnettendir o büyük ihtimalle biras bekle 2-3 gün daha düselmesse yetkili çağır bide rational cational pational süper Mr. Green
_
Eve gelen kabloda sorun olabilr..yada Splitter(ayırıcı)da.. extraokk
P
Pennywise ⭐ 19y

daha adsl teknik servisinin bi eve gelip kabloları vs görülmemiştir Very Happy telekoma gidip dilekçe verecen onaylanacak beklicen vs ohoo seni uğraştırıp vazgeçirmek için herşeyi yapıyorlar,yeni eve taşın daha iyi Mr. Green
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
aynı sorun bende de var dı çok şükür düzelttiler

port arıza var mış hallettiler darısı sizin başınıza
Z
Zardock ⭐ 19y
telekomdakı adamlar bı seyden anlıyorsa en adıyım ezbere kalıplasmıs seylerı söyleyıp duruyorlar ben o adamlara hayatta pc mi modemımı elletırmem daha cok bozarlar Mr. Green telekomun her zamankı sorunlarındandır bı kac gun ıcınde gecer senın yapıcagın en fazla modeme res at sıfırdan kur
BOSPHORUS
BOSPHORUS ⭐ 19y
modeme reset atmak bağlantı sorununa ne faydası var ya tutturmuşsunuz bi reser gidiyosunuz Evil or Very Mad

telekomdakı adamlar bı seyden anlıyorsa en adıyım ezbere kalıplasmıs seylerı söyleyıp duruyorlar ben o adamlara hayatta pc mi modemımı elletırmem daha cok bozarlar Mr. Green telekomun her zamankı sorunlarındandır bı kac gun ıcınde gecer senın yapıcagın en fazla modeme res at sıfırdan kur
Z
Zardock ⭐ 19y
elınden gelıcek o baska ne yapıcak ıstersen kablolama yapsın sıfırdan Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: