- Resim Silinmiş.
TTnetin 8mbit 15 gb sınırlı pakedini kullanıyorum.ayda 49 tl olandan.İlk 2 ayda kotayı geçmeme rağmen bişey demediler sorun varmış.Fakat bu ay bi arkadaşım artık o sorun düzeldi ayrıca bi limitten sonra ücret alıyorlar yandın dedi.Biraz geç söyledi.Dahası bu sonuçlar 16 saat öncesinini sonuçları bi 10-15 gb daha download yaptım.Şimdi ben ücreti ödermiyim yoksa downloada devammı ?. Cevaplarınızı bekliyorum
Adsl Kota Faciası :)
· 12 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Download devam.Arkadaşın sana eşek şakası yapmış.
Her ay 100 GBla kotayı aşdığım için bana güvenebilirsin.15 GB yi aşarsan net hızı 8mb den 500 kb ye düşüyo.Ama herkezde olmaz.1 senedir kullanıyorum 1 defa başıma geldi.
Her ay 100 GBla kotayı aşdığım için bana güvenebilirsin.15 GB yi aşarsan net hızı 8mb den 500 kb ye düşüyo.Ama herkezde olmaz.1 senedir kullanıyorum 1 defa başıma geldi.
Hiç bir şey olmaz , hızında yavaşlamaz. Download devam (:
Hiç bir şey olmaz , hızında yavaşlamaz. Download devam (:
aynen 👍
M
Mavi Duman
⭐ 16y
sinirli 8mb ise 500kb düşüyor hizin
benim genelde 260 gb den sonra düşüyo
Valla şuan düşme felan yok bizim arkadaş bi kotadan sonra kesin düşüyor.Normalde 15 gb dan sonra düşüyo ama ttnet alt yapı yetersiz oldugu için düşmğyodu inş düşmez downloada devam 😊
vaybee ben 30 u gecemıyom sen ne ındırıyon böyle 😆
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
H
HeartLess*X
⭐ 19y
vaybee ben 30 u gecemıyom sen ne ındırıyon böyle 😆
30'u geçmiyorsan o zaman flim indirme dizi indirme oyun indirme hastalığından yoksunsundur demektir:))
Sözde Düşürüolarda Cacık Yah Devammm 😊
Valla zaten ben hiç bişey indirmesem 30 gb geliyo.Arşive başladım 2TB ı dolduruyom oyun-dizi-film vs 😄
Valla zaten ben hiç bişey indirmesem 30 gb geliyo.Arşive başladım 2TB ı dolduruyom oyun-dizi-film vs :D
Oh Oh Ne Güzel 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap