Icerige atla
Extraloob

ADSL Kota hakkında Yardım

· 9 Yanıt · 1.6K görüntüleme
D
DİSS to RAP OP ⭐ 18y
Arkadaşlar sadece msn de duruyorum kotaya bakıyorum (sayaç) a çizgiler ortalarda gidio.Sankı dosya ındırıyormusum gibi nedendır anlamadım ya. + bu olay sundan sonra olmaya başladı. Pc de güncelleme cıktı msn nin. ßende güncelledim sanırım 8.5 versionu. Dikkatimi çeken bu msn yi yükledıkten sonra msn bu kadar cok yazmaya başladı kotaya. Lütfen yardım edin yoksa 10 gun sonra kotayı aşmış olucamm... Daha kota sıfırlananı 2 gun oldu benim kota 400mb oldu sındıden offf
9 Yanıt
R
RaPLeX ⭐ 19y

Arkadaşlar sadece msn de duruyorum kotaya bakıyorum (sayaç) a çizgiler ortalarda gidio.Sankı dosya ındırıyormusum gibi nedendır anlamadım ya. + bu olay sundan sonra olmaya başladı. Pc de güncelleme cıktı msn nin. ßende güncelledim sanırım 8.5 versionu. Dikkatimi çeken bu msn yi yükledıkten sonra msn bu kadar cok yazmaya başladı kotaya. Lütfen yardım edin yoksa 10 gun sonra kotayı aşmış olucamm... Daha kota sıfırlananı 2 gun oldu benim kota 400mb oldu sındıden offf

ADSL sayaçları dogru çalışmayabilir (%50~) ttnet'ten kontrol ettinmi ?
M
murat75 ⭐ 19y
google a ttnet kota yaz kota bilgilerini ordan al daha sağlam olur ayrıca telekom biraz geçiyor gibime geliyor ona göre ha bide şu var youtube gibi video siteleri tam bir kota düşmanı ona göre Exclamation
D
DİSS to RAP OP ⭐ 18y

al aarkdaşım buradan öğrenebilirsin
http://adslkota.ttnet.net.tr/adslkota/login.jsp

Kardeş verdiğin linkten baktım kullanım bılgılerınde toplam download yazmıor mart ayı ıcın yani 0 byte olarak gösterıo.Sadece bu siteye ve msn de duruyorum. Ne iş anlamadım ya.

ADSL sayaçları dogru çalışmayabilir (%50~) ttnet'ten kontrol ettinmi ?

Sayaçların doğru çalışıp çalışmayacağına nerden bakabılırım ?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
netlimiter isimli programı kullanırsaniz ne zaman sürede hangi programla ne kadar download yapmışsınız ve kota takibini çok rahat izleyebilirsiniz Wink
D
DİSS to RAP OP ⭐ 18y
iyide ben download falan yapmıyorumkı. Sadece msn ve bu sıteye takılıyorum kota ucuyor walla. bu ay 10 gb olur sanırsam
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
benim önerdiğim program 2-3 mb evden indiremiyorsan bir cafeden indir git evde kur Wink
D
DİSS to RAP OP ⭐ 18y
Yakında arıycam ttnet i basacam küfürü....

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: