Icerige atla
Extraloob

Adima Charlar Aciliyormus!!!

· 86 Yanıt · 12K görüntüleme
P
pfffffff OP ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

Arkadaslar benim sadece Poseidon server inda ElazigLee ve _Elazig_Lee_ olmak uzere ismimin benzedigi 2 charim var...
Baska serverlarda charim yok zaten lutfen artik inanmayin bu duzmecelere
msn adresimi kimseye vermem ama size benim adima char satan, item isteyen, akil vermeye kalkan olur da msn adresi verirse siteden bana ulasiniz...

Saygilarimla.
86 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kaçıncıya uyarı açıyoruz lakin bunlardan bir tane duyuru olarak sabit topic yapılıp kalmalı Wink
P
pfffffff OP ⭐ 19y
Bildigin gibi degil Okan abi heryer Lee olmus
Lee olunmaz Lee dogulur onune gelen adimiza msn adresi charlar aciyor, milleti kandiriyor.
Benim kimsenin chariyla isim olmaz bana zarari olmadikca argo kelime dahi yazmam.
M
Morwena ⭐ 19y
Bu arada benim kasa charının adı da CheLee Hotan Silahçının yanında görürseniz lütfen şiddetlenmeyiniz Twisted Evil Cool
B
yha akıl var mantık var kardesim ben extraloob die çar açsam ID/PW'ni banada vercenmi buna Elazıglee'nin dur demesine gerek yok o dur desede yapan yine yapacaktır Yani nick'e bakıp çarını vermekte bence aptallık yanlış bişe dediysem pardon editleyin.. kahvekeyfi
S
Sumsum ⭐ 19y
oooo şahin poseidon da istemedin kadar Lee görmüşümdür yahu...millet kıskanıomu napıo Very Happy
P
pfffffff OP ⭐ 19y
Cekememezlik, kiskanclik ve aptalliklarindan ne yapacaklarini sasirmislar.
M
Morwena ⭐ 19y
ehehe güçlüyü kimse çekemez Twisted Evil Mr. Green
CuNDeRs
CuNDeRs ⭐ 19y
benim anlamadigim adam chari istiosa sende direk charinimi vericen alala ya santam
B

benim anlamadigim adam chari istiosa sende direk charinimi vericen alala ya santam

ortada süzük çok Mr. Green
S
Sensei_ ⭐ 19y
haha..benim msn nickide __AnTepLee__ Twisted Evil detective
M
Morwena ⭐ 19y
Beyler lütfen saygımızdan ödün vermeyiniz ...
B

Beyler lütfen saygımızdan ödün vermeyiniz ...

pardon
B
BeBeT0 ⭐ 19y
Benimde Herculeste Bi Benzerim Var Ama Carı Sayılmus O Bebetonun ıyıde Olmus adımı kullanıodu
S
StormHero ⭐ 19y
Evet abi senin adına Olympusda bi 57 lik nuker, poseidonda bi 29 luk blader var
P
pfffffff OP ⭐ 19y
Adamlar heryerde acmıslar, poseidonda da var _ElazigLee_ yapmis adam Evil or Very Mad
B

Adamlar heryerde acmıslar, poseidonda da var _ElazigLee_ yapmis adam Evil or Very Mad

Hercules'te benim çarım var X_Calibur diye adam L'yi büyük I' yapmış böle özentiler falan cok var malesef
Game Designer

Bildigin gibi degil Okan abi heryer Lee olmus

aLee ^^ demin avatar yaptım Very Happy
yes.
_
_CaspeR_ ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.

Arkadaslar benim sadece Poseidon server inda ElazigLee ve _Elazig_Lee_ olmak uzere ismimin benzedigi 2 charim var...
Baska serverlarda charim yok zaten lutfen artik inanmayin bu duzmecelere
msn adresimi kimseye vermem ama size benim adima char satan, item isteyen, akil vermeye kalkan olur da msn adresi verirse siteden bana ulasiniz...

Saygilarimla.

elaziglee bu adam sana anaavrat hertürlü küfürü etti Tbot bölümünde ben Lord_legolas a bildirdim editledi ve banladı adamı lord_legolasta msj ı okudu hatta ana senin adını kulanıyorlarmış öle diyen birçok kişi var

ama bu adamada pek şey yapma adam konuda sana etmediği hakaret kalmamıştı
_
_Desmond_ ⭐ 19y

oooo şahin poseidon da istemedin kadar Lee görmüşümdür yahu...millet kıskanıomu napıo Very Happy

Görende Lee adını noterden onaylattığını sanacak. Eğer öyle birşey varsa söylede telif hakkını ödeyelim. Bu arada benim Lee adıyla uzaktan yakından ilgim yok.!

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: