Icerige atla
Extraloob

adamın ustunde ? cıktı yardım pls

· 13 Yanıt · 6.1K görüntüleme
K
kubi OP ⭐ 19y
arkadaslar char ımı ilk açtıgımda yoktu ama bugun oyuna grdiğimde adamın üstünde kırmızı parlayan bi Question var gitmiyoda bu nedir nasıl kaybedilir ve bu ne işaretidir.... yardım pls
13 Yanıt
N
kırmızı bişey diyosun şöyle kırmız neyysoru işaretimi ne acıkla Wink
K
kubi OP ⭐ 19y
yaw kırmızı bişey yyuvarlak içide soru işareti etrafında da kırmızı ucgen parçalar var

yanıyo gibi bişey işte
TheMyth_
TheMyth_ ⭐ 19y
Bilgisayarı alırken bize bi klavye vermişlerdi ya işte ordan "a" harfine basım ampul içindeki soru işareti olan logoya sağ tıkla geçer Wink 2. sırada sanırsam soldan 3. veya 2. Wink
G

Bilgisayarı alırken bize bi klavye vermişlerdi ya işte ordan "a" harfine basım ampul içindeki soru işareti olan logoya sağ tıkla geçer Wink 2. sırada sanırsam soldan 3. veya 2. Wink

:?!!!
_

super ya adamın sordugu soruya bak
TheMyth_
TheMyth_ ⭐ 19y
arkadaşım olabilir neden soramasın bir forumdayız birbirimize yardım etmek durumundayız Exclamation
_

arkadaşım olabilir neden soramasın bir forumdayız birbirimize yardım etmek durumundayız Exclamation

yok yanı soruyu sorus seklı bı tohaf anlasılmıor ya
Q
qker7 ⭐ 19y
tmm da nie dlga geçion Mad

TheMyht_ bilgisayarı alırken bişey werdiler onun üstünde a war Mad
S

tmm da nie dlga geçion Mad

TheMyht_ bilgisayarı alırken bişey werdiler onun üstünde a war Mad

Tmm sinirlenme. Mad
TheMyht GErekli Yardımı Yaptı sorunu olanın sorunuda geçti mutlaka .
Bu kadar Wink
Q
qker7 ⭐ 19y
yok bence sorun yok ama Laughing
TheMyth_
TheMyth_ ⭐ 19y
ben onu espri olsun diye söylemiştim ne olay yarattım Sad

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: