arkadaslar char ımı ilk açtıgımda yoktu ama bugun oyuna grdiğimde adamın üstünde kırmızı parlayan bi Question var gitmiyoda bu nedir nasıl kaybedilir ve bu ne işaretidir.... yardım pls
adamın ustunde ? cıktı yardım pls
· 13 Yanıt · 6.1K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
N
NephilimAngel
⭐ 19y
kırmızı bişey diyosun şöyle kırmız neyysoru işaretimi ne acıkla Wink
yaw kırmızı bişey yyuvarlak içide soru işareti etrafında da kırmızı ucgen parçalar var
yanıyo gibi bişey işte
yanıyo gibi bişey işte
Bilgisayarı alırken bize bi klavye vermişlerdi ya işte ordan "a" harfine basım ampul içindeki soru işareti olan logoya sağ tıkla geçer Wink 2. sırada sanırsam soldan 3. veya 2. Wink
G
GriffinHeart
⭐ 19y
Bilgisayarı alırken bize bi klavye vermişlerdi ya işte ordan "a" harfine basım ampul içindeki soru işareti olan logoya sağ tıkla geçer Wink 2. sırada sanırsam soldan 3. veya 2. Wink
:?!!!
_
_EvAnEsCeNsE_
⭐ 19y
super ya adamın sordugu soruya bak
arkadaşım olabilir neden soramasın bir forumdayız birbirimize yardım etmek durumundayız Exclamation
_
_EvAnEsCeNsE_
⭐ 19y
arkadaşım olabilir neden soramasın bir forumdayız birbirimize yardım etmek durumundayız Exclamation
yok yanı soruyu sorus seklı bı tohaf anlasılmıor ya
tmm da nie dlga geçion Mad
TheMyht_ bilgisayarı alırken bişey werdiler onun üstünde a war Mad
S
StarkDrache
⭐ 19y
tmm da nie dlga geçion Mad
Tmm sinirlenme. Mad
TheMyht GErekli Yardımı Yaptı sorunu olanın sorunuda geçti mutlaka .
Bu kadar Wink
yok bence sorun yok ama Laughing
ben onu espri olsun diye söylemiştim ne olay yarattım Sad
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap