W Whisk OP ⭐ 16y 15 yil once #1 😁 😆 Verildiyse kusura bakmayın. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
N NiGHTMaRe ⭐ 18y 15 yil once #2 Bu kadar zekiler var mıydı^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth ⭐ 19y 15 yil once #3 OMG 😱 😱 😱 😱 Bu nasıl bir zekadır. Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R Rochas ⭐ 16y 15 yil once #4 Şükriye kesin sarışın. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C Cryolite ⭐ 19y 15 yil once #5 yılların bulmacasını şak diye çözmüş helal olsun valla 😲 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Adith ⭐ 18y 15 yil once #6 summer5: 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uprising ⭐ 19y 15 yil once #7 Aman allahım hiç bu kadar zekisini görmemiştim. 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hanry006 ⭐ 16y 15 yil once #8 😳 41 sene dusunsem bulamazdım bence ödül verılmeli .PS:Baslık yanlıs 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MainMagic ⭐ 18y 15 yil once #9 Zaten 4 den fazlası haram 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H hoLaaa ⭐ 18y 15 yil once #10 OMG 😱 😱 😱 😱 Bu nasıl bir zekadır. 😁 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #11 lakin bir nüans beni benden aldım hayatımda 4 tane aşkım oldu ve ne ilginçtir ki 4ü ile de aynı anda takıldım zati sonra zincirleme 4ünüde kaybettim... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CheckPoint_ ⭐ 17y 15 yil once #12 Adamlara laf atıyorsun kendin yanlış yazmışsın başlığı.Einstein olması gerekiyor. 👍 🎅 🎅 SpoilerZeki mode off :P TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil