Icerige atla
Extraloob

<<<<<acil yardım modlar bi bakın>>>>>>>>

· 7 Yanıt · 3.5K görüntüleme
7 Yanıt
D
DeepdarK ⭐ 19y
Kafayımı yedin kardeş sen niye kurtulcan bi 8 li party kur item auto share git Evil other forest e kes ivy i en zo şeyleri yapmışsın son şeyi yapamamışsın en kolay olanı benim deiklerimden bişi anlamadıysan şuraya bak
viewtopic.php?f=91&t=22248
Burdan da anlamadıysan anlatayım Samarkand ın olduğu bölgede costantinapole e yakın bi yerde Evil other fores diye bi yer var oraya gidiyosun "p" ye basıyosun set e tıklıyosun 4 tane işaretlenicek bölge var 2 tane işaretleme hakkın var yukarıdakileri işaretliyosun sonra set in yanında party matching var ona tıklıyosun from party diyosun açılan pencerede 2-3 adam alıyosun party e sonra evil other forest da sağ tıklıyosun o mücevher e sonra bi yere ışınlanıyosun karşına ivy çıkıyo kesiyosun mavi bi şey beliriyo orda kesince ona tıklıyosun baştakine tıklıyosun görevi teslim ediyosun scroll ları alıyosun....
inş yararlı olmuşumdur kahvekeyfi
H
43 lvl im kesebilirmiyim sence artı çok saoll görevi aldıgımda bir kere denedim ama kesemedim yattım
H
bir daha kesme sansım varmı yani
bir kere kesemedim yattım
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

bir daha kesme sansım varmı yani
bir kere kesemedim yattım

İstediğin Kadar Denersin Bırak Kalsın Orada 52 Levelda Zerki Doldur Rahat Rahat Kesersin Wink
H
ben bu görevi sildim bir daha alınmıyo cantapn ıwy kesmek için ışınlanma yerine gidiyorum party kuruyorum party 3 kişi falan alıyorum ışınlansın diye tıklıyorum ışınlanmıyo görevi sildigim halde taştan kurtulamadım yapamıyorum anlatmak istedigimn bu yani kısacak ne yapabiliyoz nede atabiliyoz bi yardım et KEMALİST senden başkası ilgilenmiyo zaten
S
sedat_07 ⭐ 18y
kardes denemelerın boşa gittiyse hıc bır şekılde kurtulamıyosan yapcak bısey yok o senınle olacak her zaman keşke görevi iptal etmeden bıdaha deneseydın ama iptal etmişin işin zor

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: